AcasăRecomandari„Briliantul” Mutu, chemat sa straluceasca in America!

„Briliantul” Mutu, chemat sa straluceasca in America!

Chiar daca in aceasta iarna s-a speculat ca va reveni la AC Fiorentina, probabil clubul unde s-a simtit cel mai bine in intreaga cariera, Adrian Mutu este mai aproape de o mutare in SUA.

Adrian Mutu vrea sa-si incheie cariera departe de Romania

Serie A ramane un campionat pe care fostul international roman nu-l poate uita asa usor (are peste 100 de goluri marcate in prima liga italiana!), insa Adrian Mutu (36 de ani) se gandeste si la o varianta-soc pentru finalul sau de cariera: un transfer pe continentul nord-american, in Major League Soccer, din Statele Unite. Informatia este confirmata chiar de impresarul Anamaria Prodan, care a declarat ca „Adi mai are, pe langa Fiorentina, si o oferta din SUA, de la un club important din MLS”. Se prea poate ca gruparea in cauza sa fie Los Angeles Galaxy, care tocmai a dat o lovitura prin achizitionarea lui Steven Gerard, legenda englezilor de la FC Liverpool.  „Stevie G” va ajunge in California la vara, tot atunci cand sunt sanse sa se parafeze si transferul „Briliantului”.
Pana sa revina pe teren, Mutu se preocupa in aceste zile exclusiv de sanatatea mamei sale, care in Ajunul Craciunului a ajuns la spital, internata de urgenta dupa ce a acuzat probleme cardiace. „Am refuzat sa plec la Fiorentina ca sa fiu alaturi de mama mea, care are niste probleme de sanatate. Am ales cu inima, sa fiu alaturi in aceasta perioada de cea care mi-a dat viata”, a comentat Mutu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger