AcasăSPORT„Amicale” tari pentru Dinamo

„Amicale” tari pentru Dinamo

Dinamovistii trag tare la antrenamente pentru un retur mai bun

Lotul echipei Dinamo a plecat, ieri, in primul cantonament din acest an, in Turcia, la Side, antrenorul Mihai Teja avand la dispozitie 24 de jucatori.

Dinamovistii trag tare la antrenamente pentru un retur mai bun

Delegatia „alb-rosie” va fi cazata la Hotel „Starlight”, din Side, si va disputa patru meciuri amicale in Turcia. Primul joc este programat maine, cu Bursaspor. Pe 19 ianuarie, Dinamo intalneste gruparea Erzgebirge Aue, iar ultimele jocuri sunt cu Guangzhou (21 ianuarie) si Danemarca U21 (23 ianuarie).
In alta ordine de idei, brazilianul Henrique de Jesus Bernardo, transferat de la ASA Targu Mures, considera ca mutarea la echipa pregatita de Mihai Teja este un pas inainte pentru cariera sa: „A fost o fericire cand Daniel Stanciu m-a sunat si mi-a spus ca Dinamo are o oferta pentru mine. Sunt bucuros ca voi imbraca tricoul alb-rosu. Acum trebuie sa muncim cat mai mult pentru a obtine cat mai multe puncte in acest sezon. E un pas inainte pentru mine, sunt foarte fericit. Concurenta va fi mare, dar e bine cand lotul e mare si exista competitie. Am semnat pe un an cu drept de prelungire. Nu mi-am propus un numar de goluri, vom vedea cate voi reusi”.

author avatar
National
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger