AcasăSPORT„Amical” cu Italia, la Bologna

„Amical” cu Italia, la Bologna

„Tricolorii” au sansa unui „amical” de cinci stele: Italia este cvadrupla campioana mondiala!

Calificata la turneul final din Franta, echipa nationala a Italiei este in cautarea unor adversari care sa-l ajute pe selectionerul Antonio Conte in alcatuirea lotului de jucatori pentru Euro 2016.

„Tricolorii” au sansa unui „amical” de cinci stele: Italia este cvadrupla campioana mondiala!

Dupa 3-1 in Azerbaidjan, Italia si-a asigurat prezenta la C.E. de anul viitor, iar Conte deja pregateste lista de fotbalisti pe care se va baza la turneul din Hexagon.
Cotidianul Gazzetta dello Sport a sustine ca „amicalul” Italia – Romania a fost deja perfectat de conducerile celor doua federatii, dar totul depinde de ce va face „nationala” lui Anghel Iordanescu in grupa de calificare la Euro. „Daca romanii merg direct in Franta si nu mai trec prin baraj, atunci partida va avea loc pe 17 noiembrie”, scrie publicatia citata, care subliniaza ca la aceeasi data se disputa meciurile de baraj intre ocupantele locurilor 3. „Cert este ca Italia are trei intalniri amicale programate, cu Belgia, Germania si Spania, ultimele doua pentru primavara anului viitor”, conchide „Gazzetta.it”. Cel mai probabil, Italia – Romania se va juca la Bologna, pe „Stadio Dall’Ara”, noua arena a „ros-albastrilor”, recent modernizata si adusa la cele mai inalte standarde cerute de UEFA. Ultima data cand Romania si Italia s-au intalnit a fost in 2010, la Klagenfurt, in Austria, meci amical terminat la egalitate, scor 1-1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger