AcasăSPORT“Ultrasii” din Gyor vor sange la returul cu Oltchim

“Ultrasii” din Gyor vor sange la returul cu Oltchim

”Ultrasii” echipei de fotbal Gyor sunt cei mai duri din Ungaria

Meciul de sambata, dintre ETO Gyor si Oltchim Rm.Valcea, contand pentru mansa a doua a semifinalelor Champions League la handbal feminin, se anunta unul incediar.

Echipa maghiara se bucura din plin de aportul publicului

Partida se va juca la Veszprem, un oras aflat la circa 80 de kilometri de Gyor, “ultrasii” din galeria echipei de fotbal ETO Gyor anuntand ca vor face tot ce le sta in putinta pentru ca gruparea maghiara sa treaca de Oltchim.

Fanii au arborat bannere in limba romana pro-Gyor

Se spune ca aproximativ 15.000 de sustinatori ai echipei din Gyor vor face deplasarea la meci pentru a crea o atmosfera infernala, desi arena din Veszprem are doar 5.000 de locuri.

”Ultrasii” echipei de fotbal Gyor sunt cei mai duri din Ungaria

De altfel, “ultrasii” lui Gyor au inceput razboiul psihologic inca de la inceputul acestei saptamani, cand au impanzit orasele de la granita Romaniei cu Ungaria cu mesaje “pro-Gyor” in limba romana, cel mai folosit banner fiind “Mai am un singur dor, sa castige Gyor!”. Oficialii Federatiei Europene de Handbal se tem de aparitia unor posibile incidente la returul de la Veszprem. Astfel, acestia au comandat prezenta in zona a cel putin 1.000 de reprezentanti ai fortelor de ordine. In tur, Oltchim s-a impus, pe teren propriu, cu 35-31 si se considera ca elevele lui Radu Voina au prima sansa la calificare.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger