AcasăSPORT“Galacticii” si-au scos bijuteria la vanzare: 185 de milioane de euro!

“Galacticii” si-au scos bijuteria la vanzare: 185 de milioane de euro!

Mourinho si Ronaldo pareau ca alcatuiesc o echipa excelenta

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, s-a certat din nou cu antrenorul Jose Mourinho si a fost pus pe lista de transferuri de gruparea spaniola.

Mourinho si Ronaldo pareau ca alcatuiesc o echipa excelenta

Tensiunile dintre portughezul Jose Mourinho si compatriotul sau Cristiano Ronaldo au ajuns intr-un punct culminant. Cei doi s-au certat pentru prima data dupa semifinala de UEFA Champions League pierduta in fata Barcelonei. Ronaldo i-a reprosat lui Mourinho tactica ultra-defensiva si a fost taxat din cauza iesirilor sale publice. Cei doi au izbucnit din nou la unul dintre ultimele antrenamente dinaintea partidei cu Almeria, din acest weekend, iar povestea de “dragoste” dintre cei doi se apropie de final. Conform presei spaniole, Cristiano Ronaldo a fost pus pe lista de transferuri de Real Madrid. Pretul este unul mai mult decat prohibitiv, 185 de milioane de euro, dar nu si final, gruparea de pe „Bernabeu” fiind dispusa la negocieri.

Pe langa pretul urias cerut, echipa care il va achizitiona pe Ronaldo ar trebui sa suporte si salariul urias al acestuia, portughezul castigand 12 milioane de euro, net, pe sezon la Real. Principala favorita este Manchester City, desi seicul Mansour, finantatorul englezilor, a afirmat de curand ca n-ar mai vrea sa arunce cu prea multi bani in fotbalisti in vara. Totusi, dorinta omului de afaceri din Emirate, de a ajunge in varful ierarhiei, l-ar putea face sa se razgandeasca. Cristiano Ronaldo a ajuns la Real Madrid in 2009, de la Manchester United, pentru 100 de milioane de euro.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger