AcasăRecomandari“FC Oil”, atractiv pentru miliardarii arabi

“FC Oil”, atractiv pentru miliardarii arabi

Gruparea prahoveana, locul 3 in clasamentul Ligii 1, este interesanta pentru oamenii de afaceri din zona Golfului Persic, sustine Dan Capra, finantator al Petrolului.

Petrolul Ploiesti, cel mai important brand din portofoliul afaceristului Dan Capra

Planurile patronului de pe Ilie Oana prevad transformarea Petrolului in cel mai puternic club de fotbal din Romania. Pentru indeplinirea lor, omul de afaceri mizeaza pe ajutorul financiar al miliardarilor arabi, pe care spera sa-I agate cu istoria, farmecul si …numele clubului! Exista un interes din partea unui personaj de origine arab. Seicul este atras de brandul puternic, ba chiar de numele echipei noastre, fiindca el desfasoara afaceri in industria petrolului. Asadar, Petrolul are un mare avantaj in a atrage un arab: se cheama Petrolul!

Daniel Capra

Nu imi amintesc sa fie vreo formatie prin primele ligi din UE, cu sanse la cupele europene, deci cu sanse de a deveni vizibila si sa te poti lauda altor seici, si care sa aiba un nume care sa aminteasca de locul de unde vine bogatia araba”, este convins Dan Capra.
Pana sa-i agate pe miliardarii din Golf, oficialii Petrolului i-au convins pe procurorii anticoruptie ca merita sa li se acorde toata atentia. Ieri, DNA Ploiesti a anuntat inceperea urmaririi penale in rem pentru abuz in serviciu in dosarul finantarii clubului cu trei milioane de euro de la bugetul local. Potrivit procurorului Lucian Onea (seful DNA Ploiesti), inceperea urmaririi penale in rem s-a facut in baza noului Cod de Pocedura Penala, care prevede ca „in orice dosar, dupa ce primesti o plangere sau o sesizare incepi urmarirea penala in rem ca sa poti sa faci cercetarile”; cercetarile in acest dosar se fac pentru abuz in serviciu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger