Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » „Oracolul din Balcesti” loveste din nou: Gica Popescu nu strange mai mult de 50 de voturi!

„Oracolul din Balcesti” loveste din nou: Gica Popescu nu strange mai mult de 50 de voturi!

Autor:

Liber de contract dupa ce a fost indepartat de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir depune eforturi uriase sa nu piarda si Federatia, for in care ocupa functia de primvicepresedinte.

 

popescucapROMPRES „Oracolul din Balcesti” loveste din nou: Gica Popescu nu strange mai mult de 50 de voturi!

Dumitru Dragomir si Gica Popescu sunt in plin razboi

Programate pe 5 martie, alegerile pentru presedintia FRF au un mare favorit in persoana fostului international Gica Popescu. Nu, insa, si pentru Dragomir, care afirma ca „Baciul” nu merita, nu trebuie, nu are voie sa ajunga sef la „Casa Fotbalului”. „Baiatul asta nu are nici o sansa daca va candida singur, fara sa fie sprijinit de politic. Nu vedeti ca se plimba cu politicienii in spate prin toata tara? Face presiuni, vrea sa castige prin orice mijloace. Va dau in scris ca Gica Popescu nu va aduna mai mult de 50 de voturi daca politicul isi va lua mana de pe el”, a declarat „Corleone” pentru „fanatik.ro”.

Dragomir DNA agerpres 5701003 „Oracolul din Balcesti” loveste din nou: Gica Popescu nu strange mai mult de 50 de voturi!

Dumitru Dragomir

Dragomir stie si cum poate fi invins Popescu si anume printr-o alianta a celorlalti candidati: „Ii sfatuiesc pe Patritiu Abrudan si pe Vasile Avram sa se alieze. Abrudan este un baiat destept, director de banca, un bun manager. Doar asa poate fi invins Gica Popescu, doar daca Avram si Abrudan vor candida impreuna”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!