AcasăSPORT„Stelistul” Barboianu, dat afara de Dinamo!

„Stelistul” Barboianu, dat afara de Dinamo!

Stefan Barboianu a platit cu locul la Dinamo ajutorul dat Stelei in derby

A inceput curatenia la Dinamo si campionatul nici macar nu s-a incheiat. Mesajul noului presedinte din Stefan cel Mare este unul clar: nici se tine de prostii va fi dat afara fara regrete!

Stefan Barboianu a platit cu locul la Dinamo ajutorul dat Stelei in derby

Dinu Gheorghe n-a mai asteptat finalul de sezon, iar ieri i-a reziliat contractul fundasului Stefan Barboianu, chiar daca acesta mai era jucatorul lui Dinamo pana in 2016. In derby-ul cu Steaua, fundasul oltean a comis penalty-ul din care Nicusor Stanciu a deschis scorul. Eroarea lui Barboianu (a doua decisiva intr-o partida cu Steaua!) le-a pavat ros-albastrilor drumul spre victorie, ieri sosind si decontul pentru aceasta gafa. „Da, este adevarat ca am reziliat contractul de comun acord.  Nu suntem in plin sezon, mai sunt patru etape si a fost o dorinta comuna. Nu vreau sa ma gandesc la alte lucruri in ceea ce-l priveste pe Barboianu. Cred ca a fost o intamplare ca si-a dat autogol cu Steaua si a facut si penalty”, a comentat Dinu Gheorghe pe marginea despartirii de Stefan Barboianu. Culmea, la cateva minute dupa incheierea derby-ului, aparatorul dinamovist nu se considera vinovat pentru esecul echipei sale si chiar a contestat decizia arbitrului Cristi Balaj de a acorda lovitura de pedeapsa: „Nu am vazut fazele, nu pot sa ma pronunt pe marginea arbitrajului. Ok, a fost un duel intre mine si adversar, dar trebuie sa vad reluarile ca sa-mi dau seama daca a fost sau nu penalty”.
Ultimele evenimente de la Dinamo il multumesc pe Mircea Lucescu. Antrenorul lui Sahtior considera ca Dinu Gheorghe este cea mai buna alegere pentru functia de presedinte, singurul conducator din fotbalul romanesc capabil sa readuca gloria clubului din Stefan cel Mare. „Personalitatea lui Dinu, toti acesti ani pe care i-a trait in lumea fotbalului, cu tot felul de presedinti, antrenori, o multime de jucatori, il fac ca, intr-o relatie cu oamenii din jurul sau, sa fie ascultat. Lucrul cel mai greu este sa construiesti o echipa, dar Dinu poate sa fie un personaj important in toata chestiunea asta. Are fler, intotdeauna a gasit jucatorii cei mai buni pentru nivelul echipei la care a lucrat”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger