AcasăSOCIALPolițiștii, buni de plată. Li se impută sancțiunile date în pandemie

Polițiștii, buni de plată. Li se impută sancțiunile date în pandemie

IPJ-urile îi obligă pe polițiști să achite cheltuielile de judecată ale contestatarilor amenzilor

De ceea ce le era frică nu au scăpat. Polițiștii s-au trezit acum că sunt obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie, pentru că instanțele stabilesc, pe bandă rulantă, că au fost ilegale. Precedentul a fost creat de IPJ Bistrița Năsăud, care i-a imputat unei polițiste cheltuielile de judecată de la un proces verbal de contravenție anulat de tribunal.

Pentru polițiștii de rând s-a deschis Cutia Pandorei. Astfel, procesele pierdute în instanță de instituțiile subordonate MAI, pe amenzile aplicate în pandemie, sunt imputate agenților. După cum semnalează Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), o polițistă din Bistrița-Năsăud a fost obligată de inspectoratul județean să plătească cheltuielile de judecată, care reprezentau mai mult de jumătate din salariul acesteia.

”Pe fondul măsurilor legislative luate, atunci, în viteză, al campaniilor de presă agresive, al dispozițiilor prezidențiale televizate, repetate la 2-3 zile, al indicațiilor prețioase primite, vreme îndelungată, seară de seară, prin mass-media, de la mai-marii MAI, precum și al presiunii psihologice instituite de către șefii ierarhici asupra polițiștilor, o colegă mai puțin experimentată a aplicat o sancțiune contravențională administratorului unei terase care funcționa după ora 22.00. Instanța de judecată a anulat procesul-verbal și a obligat IPJ la plata a peste 1.000 lei cheltuieli de judecată. Comisia de cercetare administrativă a IPJ i-a imputat agentei de poliție suma respective, care reprezintă mai mult de jumătate din salariul ei de funcție pe o lună, fapt pentru care colega noastră s-a adresat sindicatului pentru asistență juridică (apărare)”, se arată într-un comunicat al SNPPC. Totodată, sindicatul susține că cei care i-au obligat pe polițiști să acționeze haotic, să alunge lumea de pe străzi, să închidă terase, să efectueze controale la domiciliile carantinaților, să interzică nunți, botezuri și înmormântări, să verifice conformitatea măștilor de protecție și a certificatelor verzi, să aplice amenzi usturătoare și să întocmească dosare penale, nu au suportat niciun fel de consecință.

”Poliția nu trebuie să se mai ploconească în fața politicului”

Președintele SNPPC, Vasile Zelca, ne spune că toate actele normative din pandemie s-au făcut pe genunchi, astfel că se emiteau ordonanțe cu aplicabilitate de a doua zi. ”Așa se întâmplă când ai niște șefi obedienți, politruci de doi lei, care cer tot timpul să dai amenzi, ca să vadă lumea ce mare scofală a făcut Guvernul cu interdicțiile pe care le-a dat. Instituția nu trebuie să se mai grăbească să se ploconească în fața politicului. Aproape toate ordonanțele pe care le-a dat Guvernul pe Legea 55/2020 au fost declarate neconstituționale. În urmă cu vreo trei săptămâni, Camera Deputaților a legiferat anularea tuturor sancțiunilor date la frontieră celor care nu și-au declarat domiciliile unde își vor petrece izolarea sau carantinarea. Deci totul a fost o prostie crasă. Iar acum vedem că instituțiile MAI nu-și asumă niște responsabilități. Șefii de la IPJ Bistrița Năsăud spun că polițista nu trebuia să aplice sancțiunea, dar, cand a aplicat-o, s-au lăudat cu ea la București. Obligația șefilor este să facă instructajul polițiștilor, să-i îndrume, să-i coordoneze și să-i controleze”, ne-a declarat președintele SNPPC, Vasile Zelca.

Toate amenzile au încălcat legea

Sindicaliștii din MAI susțin că politicul trebuie să-și asume și să anuleze toate amenzile date în pandemie. Aceștia arată că, dacă se apucă CCR-ul să o ia la bani mărunți, toată legislația pe Covid este neconstituțională. ”În primul rând nu s-a respectat nimic din OG 2/2002, privind aplicarea sancțiunilor contravenționale, care spune că orice act normativ sancționatoriu devine aplicabil după cel puțin 15 zile de la emiterea lui, tocmai ca să existe o perioadă de conformare. Nu poți să dai azi o ordonanță că de mâine o societate comercială trebuie să aibă paravan de Plexiglas, de exemplu. Nu poți să dai la 10 noaptea o lege ca, de la 12 noaptea, să-l omori pe om că nu are nu știu ce”, ne-a mai precizat Vasile Zelca, președintele SNPPC.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
52.302 afisari

114 COMENTARII

  1. sa i se impute si animalului si incitatorului cu masca de om iepureanu, purtator de flegma de la militia tortionara suceava.
    si desigur tuturor celor dimpreuna cu el, care la vremea sclavagismului plandemic din suceava si imprejurimi au fugarit oamenii prin Biserici si imprejurimi dandu-le sumedenie de amenzi, care… iata ca au fost date in mod A B U Z I V si I L E G A L!!!
    mergi la tembeliziuni iepureanu-le si explica cum a fost sa fii nemernic si ticalos, iar cand oamenii isi plangeau mortii si-si alinau durerea in Biserici ai aparut tu haituindu-i cu amenzi si cu amenintari.
    tortionar de6il, asta ai fost si sa te pui in genunchi sa multumesti Lui Dumnezeu ca ai scapat de nu te-au luat oamenii cu ghioaga, militian intelectual de carton.

  2. Păi polițiștii nu au obligația să refuze ordinele nelegale, cu atât mai mult cele neconstituționale ? Dacă vreunul din șefi se țicnește spontan și le spune să deschidă focul asupra celui care trece pe roșu, ei se execută orbește, datorită „presiunii psihologice instituite de către șefii ierarhici” ?
    „nu s-a respectat nimic din OG 2/2002, privind aplicarea sancțiunilor contravenționale, care spune că orice act normativ sancționatoriu devine aplicabil după cel puțin 15 zile de la emiterea lui, tocmai ca să existe o perioadă de conformare.”
    Oh, ACUM au aflat asta ? Da’ în 2020, în 2021, când umblau să amendeze oameni că și-au cumpărat sticksuri de la magazinul greșit sau că au dus gunoiul fără declarație, n-au știut că ce fac nu respectă legislația ? Dacă ei nu au habar de legi, cum anume pot aplica legea ?
    Pe scurt, în goana lor de-a amenda pe oricine a încălcat o ordonanță ilegală, ei înșiși au încălcat legea.
    Cum spuneau chiar ei ? „Unde-i lege, nu-i tocmeală !”
    Să plătească din buzunarul lor pentru fiecare din sutele de mii de amenzi ilegale pe care le-au dat, să se-nvețe minte să respecte LEGEA, nu fanteziile lui Orban, Vela, Arafat !

    • poti sa mai scrii odata si pt. anonimul 22×22 2u.
      mare matematician mare charachter.
      om de stiinta nu altceva, turuitor de vorbe fara punct si fara virgula, cu propulsie de cumatrie, mai nou pitic amenintator in versete si catrene.
      bre tovarășe, voi aveti pretentia ca lumea sa respecte legile tarii, dar voi sunteti cei care o incalcati in mod flagrant si pe fata.
      cand tu „om al legii” imbracat in uniforma faci abuzuri, la ce te astepti… ca oamenii sa-ti ridice statuie?
      repet: mare matematician, mare charachter, mare anonim.
      faptele arata omul.

    • Atunci nu mai puteau de mandrie.Se credeau niste zei,deasupra muritorilor de rand.Atunci te impiedicai de ei,acum stau bagati la umbra rar cand ii vezi.

    • Ba ce tari în taste sunteți majoritatea! Da unde ați fost ma în pandemie? Ascunși în căsuță, cu mascutele și dezinfectante la purtător? De ce plm a durat atata căcatul asta de bătaie de joc la adresa unei națiuni întregi? A jumatate de mapamond? Pai ieșeai ma vreunul în strada atunci? Și acuma va dati rotunzi ca voi știați ca e ilegal! Bravo ma, după război toți vitejii se arata, acuma sunteți vocali, dar atunci ziceați doar „am inteles sa trăiți!” Nu va mai dați ma mari, ca făceați pe voi când auzeati știrile, si pun pariu ca mare parte din voi sunteți și vaccinați!

  3. Ohooo,cat ma bucur!Nu stiu daca va avea finalitatea asta TOATE acele sanctiuni abuzive revarsate asupra bietilor romani dar,imi doresc sa fie.Pentru ca multi dintre „slujbasii in uniforma” au facut exces de zel si abuzuri in acele zile. Cat despre discursul lui nea’Vasile il asigur ca m-as fi inclinat in fata lui,daca l-ar fi avut atunci cand stia ca acele rahaturi de ordonante,emise de un guvern incapabil si vandut intereselor straine,nu aveau aplicabilitate,ba mai mult,erau anulate de CC.

    • M-as fi mirat sa poti scrie corect mizeriile care ies din tine.
      Retardat ești, multa școală n-ai, de unde?

      Răspundeți

  4. Stați liniștiți nu se va întâmpla asta, ARE grija mafia CARE a dat ordinul să amendeze oameni nevinovați pentru O PANDEMIE FANTOMATICĂ INVENTATĂ DE DIAVOLI SATANIȘTII.SA OMOARĂ LUMEA ASTA ERA SCOPUL CRIMINALILOR **Nu cred că vor plăti polițiști bani înapoi , și cel puțin ce-i care au făcut abuz să fie pedepsiți aspru Au încălcat legea și au bătut și BATJOCORIT. Cetățenii români!!

  5. Daca vreți să plătească aspru și bine, faceți le plângeri penale pentru abuz în serviciu. Da, cei care ați luat amenzi pentru cârpe și orice altceva ce intra la ordonanțe declarate neconstituționale, mișcați vă fundurile comode, vorbiți cu un avocat sau strângeți va mai mulți că să fie avocatul mai ieftin și faceți plângeri penale, in puii mei. Faceți dreaqu ceva că să nu se mai repete in veci ceea ce au făcut semianalfabetii ( sunt enorm de mulți) din MAI. Plângeri penale la greu. Sau tăceți.

    • Nu am facut eu mai bine de nu am dat amenzi? Am batut la ei ptr lipsa de declaratii sau umblat noaptea aiurea dupa ora 22.

      • N-ai avut tu norocul să mă prinzi pe mine pe strada că-ți îndesam bastonul in găoază și-l făceam elice de elicopter. Sfertuț retardat!

        • Pleistoros daca vrei sa ma cunosti vino la pensiunea Trei Colonei in Olimp. Nici nu-ti poti inchipui ce-ti vom face eu cu ceilalti 2 colegi, sigur si ei fosti colonei..
          Totusi unde te putem gasi? Venim noi la tine ptr clarificari.

          • Ce-i faceți, îl sugeți până se usucă?
            Bre nea comandorule, stai draq cuminte si nu mai face omului reclama negativa.
            Daca tu ai pensiune inseamna ca ma-ta a fost amanta noastră 😂😂

  6. scopul final e de BATJOCORIRE a oamenilor creatia Domnul;

    -vitele bolnave si satanele din politie s-au comportat ca atare
    pe persoana fizica sau pe grupare de crima organizata,
    ramane de vazut.
    (ne vine ideea cu pedeapsirea prin taiatu urechii).

  7. Grav, daca o instanta din Romania imputa politistului amenda.Justitia, atac la ordinea publica ? Alo,CSM?
    Politistul nu a dat amenda pe persoana fizica, ci in numele unei institutii si in baza unei norme nelegale.Asa.ca, polistul sa se indrepte impotriva celor vinovati, imbuibatii din birouri, mai marii sefi, cei care au emanat din putul gandirii,norma nelegala.

      • Bai, din cauza unor anafalbeti „functional” ca tine merge tara asta asa bine.Nu pricepi nimic dar injuri si tu ca sa te afli in treaba.Hai un pic cu logica:
        Daca un procuror aplica o amenda nelegala a recuperat statul ceva din buzunarul lui vreodata?
        Daca un judecator a dat o solutie nelegala si statul plateste daune de miloane de euro la CEDO, a recuperat pe persoana fizica vreodata de la vreun magistrat?
        Nu, desi hotararile sunt asumate de magistrati pe peroana fizica( semneaza cu nume si prenume cat pronunta sentintele iar continutul ii apartine, e creatia sa!)

        • Fă, sper că nu te-ai puit, că ești redusă rău de tot. Ce are de a face ce idioțenii debitezi tu cu ce a recuperat statul, îngrămădito!?
          Că nu există legi sau nu se aplică este altceva. Nu se aplică mulțumită și ălora batjocorite de Mama Natură ca tine!

      • @Barbu Gh. 2022-07-25 19:52 19:52:48
        Bineinteles ca organele…gasiti articole pe veghepatriei in care politisti declara pur si simplu ca nu au dat amenzi
        „Apelul disperat al unui politist din Timisoara: „Romanii SUNT VANATI pe strada de Politie si Jandarmerie!”13 aprilie 2020 veghepatriei
        Mai sunt si alte articole

      • Iar nu ti-ai luat medicamentele? Urmează bai cu gheata, curent electric și apoi cămașa cu mâneci lungi, lungi…
        Pe scurt, ai belit-o barbule!

    • Bravo, asa se pune problema, numai ca, din păcate, la noi în instituțiile publice funcționarii fără pile fac cheta și pentru hârtia igienica. Și cine trebuie sa o ducă bine nu va fi sancționat, doar fraierii or sa plătească slugărnicia slugoilor politici care sunt capusati în tot ce înseamnă administrativ în instituții.

  8. @gladiator Gherghisan
    -ti-ai lipit dildo cu vetuza de tavan
    si stateai in cap pe scaunul de pe masa din sufragerie…..

    • Maxtor , te astept la Trei Colonei in Olimp sa ne povestesti cum e aia cu dilo. Acolo sunt eu si inca doi colonei fosti ofiteri la penitenciare. Avem si rotisorul cu noi. Ai grija ce vorbesti.

      • @Comandor Gherghisan 2022-07-25 19:51 19:51:06
        AOLEU….ADICA….CE AVEM NOI AICI…CONSTANTA…PENITENCIAR….POARTA ALBA SA SPUNEM…..SAU LA STUF IN DELTA….PAI IL STIU PE UNU CARE A FACUT PUSCARIE ACOLO PENTRU OMOR IN ANII 1992-1995 SA SPUNEM….TOATE CADRELE ERAU DIN FOSTA SECURITATE…CICA AVEATI SI NISTE CABANUTZE FACUTE UNDE VENEAU RUDELE SA-SI FACA VACANTELE…ASDAR…TOV-ULE….ESTI DIN FOSTA SECURITATE…IL MAI STIU PE UNUL CARE DUPA 1989….A PLECAT…INTR-O COMUNA PRIN TARA…SI A PLECAT DUPA LUMEA ASTA INTR-O ILUSTRA ANONIMITATE…..TOT DIN FOSTA SECURITATE…POATE STIE MAI BINE…MIHAI CARAMAN…IL GASESTI PE LA CHEIA IN PRAHOVA…E MIC SATUCUL…DECAT VREO 400 LOCUITORI…ARE SI TATA LUI SEBI GHITA CASA PE ACOLO….ASA CA IN AFARA DE OLIMP….MAI SUNT „LOCATII”….DE EXEMPLU…FERENTEXAS

        • Comandoru’ Curului tocmai ce recunostea acum vreo doua zile ca el va fi de partea poporului NUMAI daca i se taie pensia.

          • De ce ma invidiati ptr o pensie ptr care am muncit 50 de ani? Este de numai 9750 lei/luna. O nimica toata.

          • Cum sa nu fiu de partea poporului. Intotdeauna asa am fost numai ca poporul este suveran prin trimisii in Parlament iar aia nu-s cu ei.

      • Rotisorul să îl folosești pe Familia ta de milițian muist și handicapat,te caut eu legal sa te bag in pîrnaie de muist torționar

        • Vino la Trei Colonei Pailica daca esti asa ”bazat”. Noi cei trei prieteni de 70,72 si 75 de ani te asteptam. Nu-ti poti inchipui ce-ti vom face!

          • Stirea asta are 19.560 afisari
            E a 3-a sau a patra stire in care acest user ameninta in mod voit constient
            intr-o tara normala cei cu atributii adica exact politia s-ar fi sesizat….romania e un teritoriu…atributele de tara sunt vandute
            poate nu intelegeti….pot sa spun ca Doresc Sa Vad politisti cu Cancer testicular si politiste cu Cancer ovarian….ca nu bag EU….direct….CANCERUL in ei…insa acest om…ameninta in mod fatis alti oameni…are acelasi user pe adevarul mi se pare…..romania ca stat…ca tara…nu mai exista…

  9. Sa le deconteze si ei alora care la tv le au girat , arafat si iohann plus guvernul in primul rand ala de la finante si primul cocotat !!

  10. Poate va începe și pe la noi că in Ucraina să putem să plătim la guvernanți și slugile lor ce ne-au dat de 32 de ani încoace

  11. politistii de toate gradele si functiile au avut timp in decurs de aprox. unu-doi ani sa-si dea seama ca ceea ce fac, fac in baza unor ordine, ordonante si dispozitii nelegale.
    de ce au continuat?
    si, daaaaa unii dintre ei si-au dat in petec, cu mass-media dupa ei.
    de ce, oare?
    sunt faptele lor, sa le explice.

  12. Vrăjeală de doi lei pentru cei cu bășini în cap de atotcunoscători în combaterea COVID. Dacă polițista a fost pusă să suporte cheltuielile de judecată este un abuz din partea șefilor ei iar sindicatul, în loc să se smiorcăie, trebuie să o apere, mergând până la darea în judecată a șefilor abuzivi. Tot pentru deștepții doar cu școala vieții („școala e grele”), polițistul nu stă să analizeze dacă legea este constituțională sau nu, dacă este legală sau nu, el trebuie să o aplice în spiritul și litera ei aplicând corect procedurile stabilite de lege.

    • cap ai minte-ti mai trebuie.
      mai ai si tupeu nesimtit sa spui si de litera, dar si de spiritul legii
      tu intelegi ce-ai scris?
      lumea si asa e intoarsa pe dos, vreti ca modul de purtare al politiei sa fie scanteia?
      asta cautati?
      si daca politistul nu sta sa analizeze, valea la prasit ca poate acolo se descurca mai bine.
      politistul cand aplica legea, executa un ordin.
      care ordin poate fi legal sau nelegal.
      daca e nelegal, desigur ca intelege, isi da seama… sau asa ar trebui.
      il aplica orbeste? sa aplice atunci pe tot neamul lui, prima data… sa vada daca e bine.
      la 10 august au fost ordine legale?

      • La 10bsugust sa vrut dărâmarea guvernului printr, o lovitura data de ONG-urile sataniste sorosiste vezi ca ești pe lângă subiect gustere trotiner

      • Narciso eu ptr 10 august faceam dosare penale provocatorilor veniti de aiurea. Stii p-aia (israelieni) de se inghesuiau intr-un taxi ? Aia erau agenti Mosad. Nu i-au putut aresta dar i-au batut bine jandarmii subordonati colegului meu Colonelul Paraschiv.

  13. Abundență inutilă de expresii și de cuvinte.:)))))
    Redundanța – asta este trăsătura primordială a celor mai mulți dintre comentatori.
    Continuați-vă tratamentele medicamentoase și reveniți cu picioarele pe pământ, chiar și dacă efemer.
    Multă sănătate tuturor(!)… v-ar trebui, desigur.:)))))))

    • @Fără noimă 2022-07-26 1:01 1:01:07
      ce sunt emotion astea……NO FEELINGS 0 TRUST
      REDUNDANTA…..e redundant ce spui….repetati acelasi pattern expirat pe aici
      efemer….e un fluturas efemer…traieste doar o zi….oamenii vreo 26.000 zile….sistemul solar face o rotatie in jurul axului galaxiei in 26.000 ani,,,si omuletzii sunt efemeri
      tratamente medicamentoase pentru metastaze canceroase doar ca trebuie mascutza la tumoare si test la cangrena….picioare pe pamant…pai cine zice ca pleaca cineva de aici..doar la subsol se poate pleca…se „decoleaza” in jos….
      sanatate….pai sufletele n-au nevoie de sanatate dar se pot face multi „fluturashi” din fiecare….
      sa lasam filologia pshihologico-psihiatrica nehipocratica…..iar cu „termeni TEHNICI” sunt ALTII.

  14. Să plătească jigodiile de milițieni până le sar caschetele de pe cap! Cine mai era că eu atunci când executau ordinele lui Velea geaca din piele de pl și ale lui Orban Bețivanul notoriu? Fugeau javrele după bătrâni ieșiți din curte sa ia apa de la fântâna de pe uliță! Să nu uităm !

  15. militia=mafia
    traficheaza fete si minori!!!! asta e militia rrumana!!! niste proxeneti de cea mai joasa speta! subafricani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Slăvit să fie Domnul! Păreri, păreri și iar păreri.. Ce greu îmi vine mie ticălosului, care adaug cu viața mea înstrăinata de învățătura bisericii, câte un spin la „coroana” așezată în semn de batjocură pe capul Mântuitorului, să mă despart de părere și să trăiesc doar în legea Domnului nostru Iisus Hristos fără de care omul nu poate face nimic bun pe pământ. Niciunde nu am găsit în Sfânta Scriptura poruncă dau vouă : să aruncați cu pietre în Mine, („El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut” . Matei 25; 45- a se citi tot capitolul 25 pt o înțelegere mai bună),
      să vă judecați(osândiți) unii pe alții, și altele ca acestea! Așadar mie ticalosului să îmi fie pildă (pt a mă feri) ce citesc aici în articol și la comentarii pt că dacă eram cu adevărat ortodox contribuiam mai mult (cu rugăciuni aprinse, lacrimi, înfrânare de la cele rele, post, milostenie, etc..) la alungarea duhurilor necurate care lucrează în dreptul fiecăruia dintre noi. (sau în interiorul nostru!!) iar acum poate că nu mai scriam.
      Apostazia se instalează în om mai rapid decât credința în Hristos! Trist dar adevărat. Să ne lumineze Prea Sfânta Treime mintea, sufletul și calea pt a împlini cele două porunci care ne spun să iubim pe Dumnezeu și pe aproapele.
      Iar celelalte se vor adăuga acestora!
      Să mă iertați dacă am greșit prin această „părere”! În încheiere atașez un link cu o cântare mângâietoare sufletului slabit!

      https://m.youtube.com/watch?v=PT6wPJIyKMo

  16. Trebuie târati prin judecata toți medicii și specialiști care sau plimbat prin diverse televiziuni imp cu mulți politicieni sic analiști politici plătiți gras și care ți, au dat ca sigur seru experimental, care s, a dovedit a fi nu-l într, un final

  17. Cand eram in activitate, veneau sefii si spuneauu: avem actiune, nu va intoarceti la sectie pana nu terminati de dat tot carnetul de procese verbale pentru contraventii!
    Acum sefii pun lucratorii sa plateasca? Sap lateasca ei, ca ei dadeau astfel de ordine pentru asi mentine scaunele.

    • AM UN CADOU PENTRU TOTI ACTUALII SI FOSTII LUCRATORI DIN MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR FOSTUL MINISTER DE INTERNE CE INCLUDEA SI SECURITATEA
      Cancer – Death Shall Rise (Full Album) 1991
      http * s://www.youtube * .com/watch?v= * Tihapp1PdYM

  18. Mi se poare corect sa plateasca politistii. De ce?
    Cand ii explicai unui politist ca ce face el este neconstitutional NU II PASA de tine, el spunea eu trebuie sa execut ce mi se cere. Deci daca cei de sus au fost smecheri si au facut ceva lasand la latitudinea politistului sa amendeze sau nu, ghici ce? Politistii, ca sa arate ce ,,catei ascultatori” sunt, au amendat pe oricine. Si daca le spuneai ceva ei ziceau: ,,Eu va amendez, apoi dvs. puteti sa ma dati in judecata” Era f simplu pentru dl. politist sa te puna pe drumuri ca sa iti aperi un drept constitutional.
    Da, prima vina o au POLITISTII, pe urma cei de sus. Un politist care gandea stia ce are de facut, in schimb un politist care incalca legea doar pentru ca ii spune superiorul , nu merita sa fie politist. A platit cu jumatate din salariu? fix pix, trebuia sa fie demis pentru ca nu cunoaste legea si actioneaza in mod abuziv

    • ”Un politist care gandea stia ce are de facut, in schimb un politist care incalca legea doar pentru ca ii spune superiorul , nu merita sa fie politist. ”
      Asa este. Si mie mi-au spus sa dau amenzi dar fiind destept am refuzat.
      Am dat sute de bastoane si stiti ce-i extrem de curios? NIMENI nu m-a reclamat. Asta este dovada ca romanii doreau sa fie batuti de militie iar eu le-am indeplinit dorinta. Daca solicita pot sa-i bat pusi pe rotisor!

  19. Sa plateasca da-i dreaq,cand amendau cu zel si spor pe baba care si-a luat paine dupa ora 12 si fara declaratie,cu toate ca baba plangea, jegosii ii dadeau inainte cu procestele verbiale scrise.

  20. la scoala de politie ar trebui date secvente din filme occidentale de ex comisarul rex , sa fie si distractiv , sa vada ghiorlanul cum se comporta un politist occidental , nu sa le predea : bah ! tu stii cine sint eu ? te fac praf si pulbere ! . in occident lumea cauta politistul , la noi fuge lumea de el , ca nu prezinta incredere .

  21. VA DAU SI CONTINUAREA FILMULUI
    ROMANIA VA IMPORTA MODELUL DE SUCCES DIN SRI LANKA.
    CUM ROMANIA NU ESTE O INSULA E POSIBIL SA FIE DEZMEMBRATA IN TRANSILVANIA MOLDOVA OLTENIA HAHANATUL MUNTENIEI SI DOBROGEA.
    STATUL O TRISTA AMINTIRE.PENSIILE IN GENERAL DOAR UN VIS URAT.ADICA NU O SA LE MAI AVETI.
    DEJA ADIO CALDURA.METROU LA 20 MINUTE.APA CALDA MOSTENIRE CEAUSISTA.GAZE DONATE ALTORA.CEREALE DE ASEMENEA.
    PETROLUL SI AUTOVEHICULUL.INVENTII DIAVOLESTI.SE ABROGA.SE ABOLESC.80% DIN PETROL E IMPORTAT.
    URMEAZA FALIMENTE BANCARE SI PERSONALE.PARCUL PUBLIC CARTIER REZIDENTIAL IAR CEA MAI BUNA HRANA VA FI O BURTA DE APA.
    CAT DESPRE MARII EROI DIN SNA.SE POT ANGAJA IN FORTE PRIVATE CARE-I VOR APARA PE CEI CATIVA BOGATI RAMASI.
    PS.DEPOZITE BANCARE.NATIONALIZARE 1948.STIE MUGUR ISARESCU THEODOR STOLOJAN DAN VOICULESCU SI ADRIAN VASILESCU.IN ACEASTA ORDINE.
    PAI ALTCEVA.O VIATA DE MURIT.O FOAME DE FACUT.O MIZERIE DE TRAIT.O VIATA FARA NICI O BUCURIE DE TRAIT.VICTOR HUGO-LES MISERABLES
    LA MULTI ANI CU EXECUTARE.40 ANI SAU 14.610 ZILE.AICI SAU DINCOLO.DEPINDE CATE ZILE SI CATA VIATA MAI AVETI IN DUMNEAVOASTRA.

  22. POăi, nu era concurs de cine dă cele mai multe amenzi? Nu șefii lor îi obligau să da amenzi sub amenințarea cu sancțiuni disciplinare? Nu șefii lor, Vela, Arafat și slugoii de chestori anunțau zilnic bilanțul amenzilor? Dar Arahat nu trebuie să plătească? Tot cei mici și f… și cu banii luați? Poate că unii merită să li se ia banii deoarece unii erau câinoși, nu acceptau nici o justificare a faptei pentru care cetățeanul era acolo unde nu trebuie.

    • Pai si ei de ce ascultau si executau recomandarile lui Arafat, Vela si ceilalti? Daca la dadea ordin sa isi toarne benzina in cap si sa isi dea foc sau sa isi violeze propriile mame? Atunci ce faceau? Nu se stia ca ordinele ilegale nu se executa? Au luat galushca, acum trebuie sa plateasca fiecare pentru greselile lui.. Cine ar trebui sa plateasca pentru greselile lor? Eu, dumeata, cetatenii onesti si cinstiti muncitori care doar isi vedeau de vietile lor?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger