AcasăSOCIALDr. Emilian Imbri le-a dezvăluit românilor cum îşi vor petrece Paştele anul...

Dr. Emilian Imbri le-a dezvăluit românilor cum îşi vor petrece Paştele anul acesta. De ce se aseamănă foarte mult cu situaţia din 2020

emilian imbriDr. Emilian Imbri le-a dezvăluit românilor cum îşi vor petrece Paştele anul acesta. De ce se aseamănă foarte mult cu situaţia din 2020

Paştele 2021 se va asemăna foarte mult cu cel de anul trecut. Cel puţin, din punct de vedere al restricţiilor. Dr. Emilian Imbri a dezvăluit că vom face ce am făcut şi anul trecut: adică, de Slujba de Înviere, vom sta în case.

Ţineţi minte discuţia de anul trecut. Am senzaţia că trecem atât de rapid prin momente similare şi atât de rapid se succed aceste sărbători încât practic te apucă un sentiment de spaimă când te gândeşti că iar vine Paştele şi iar te gândeşti ce o să facem. O să facem ce am făcut şi anul trecut.

Anul trecut au fost controverse, atât din partea reprezentanţilor Bisericii, cât şi din partea instituţiilor statului.

Măcar să ajungem şi să fim sănătoşi, să putem trece peste aceste sărbători şi să nu ajungem în a face atât de multe dorinţe ale noastre, mersul în cluburi, în baruri, să se amestece cu nemulţumirea faptului că nu putem merge la Înviere.

Nimeni nu trece peste sărbători precum Învierea sau Crăciunul„, a spus dr. Emilian Imbri la postul RomâniaTV.

Premierul Cîțu: „Nu se ia în calcul un lockdown de Paşte”

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că nu se ia în calcul un lockdown de Paşte în România, susţinând că numărul de cazuri de infectări creşte pentru că oamenii au fost la schi, nu au respectat în totalitate regulile şi că s-a demonstrat că nu deschiderea şcolilor a generat această problemă.

Este cel mai mare (numărul de infectări – n.red.). Am mai avut aceste numere. Obiectivul este să păstrăm… Din primul moment, de când am văzut efectele lockdownului anul trecut, ne-am gândit că nu mai putem să trecem prin aşa ceva.

Deci nu există acest risc în România. Trebuie să găsim acel echilibru în care să avem economia funcţională, dar să şi putem să controlăm pandemia„, a afirmat Cîţu.

 

author avatar
Andrei Ștefan
368 afisari

4 COMENTARII

  1. Apoi va urma Craciunul in acelasi stil, apoi Pastele 2022, apoi un nou virus de Craciun 2022…
    Ce disciplinati sunt virusii astia.Sunt programati sa faca rau doar de Paste si de Craciun ..

  2. imbri stimabile vezi ca pacientii din ati de covid au murit axfisiati dupa cate se spune la tv nu de bola , au murit pt ca doctori ca tine si au tradat meseria si pacientii asa ca de slujbele de Paste lasa i sa se ocupe cei care sunt indrituiti nu te mai baga si acolo!!!!!!!!!!!!

  3. Bai Imbri, bai dinozaur comunistoid corupt, bai criminalule, Iadul te asteapta pe tine, asa ca nu te kaka pe tine !! 🙂 Inca 🙂 Numai cobaii vostrii, aia 1.5 milioane, numai la aia mai merg povestile voaste, toti ci cu mintea intreaga stiu ca voi omorati oamenii in Auschwitz-urile voaste numite spitale, pe toti cei pe care ii prindeti, pe toti ii vindecati de ii ia Dracul, in persoana !! Nu ti-e rusine, bai politrukule, sa ameninti in continuare, bai idiotule util ce esti !! In curand o sa vezi ce inseamna cu adevarat SHTF, ce inseamna cu adevarat Iadul pe Pamant, inca nu ai vazut nimic pana acuma, limbrik batran ce esti !! 🙂 Lupta care se da acum e ceea ce e scris in Cartea Apocalipsei, astia sunt Anii din Urma, acum seda lupta finala pentru sufletele oamenilor, iar foarte putini, numai 1 din 10.000 vor rezista Diavolului, care este in voi, dar tu stii toate astea, nu-i asa, tarane ? 🙂 Bai, sa il prinzi pe Ciuca de ciukalau, sau sa il iei pe Nea Gheorghita de c-o-i-t-a !! 🙂

  4. Ce scârbe de oameni, ” specialiștii ” pizdii, precum butoiul ăsta plin cu rahat de Imbri și toți ceilalți. Ăștia ar merita pedeapsa capitală, fiind, efectiv, niște asasini.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger