Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Vocea Romaniei: Cine merge mai departe dupa primul show live

Vocea Romaniei: Cine merge mai departe dupa primul show live

Autor:

Tensiunea a atins cote maxime duminica noaptea dupa ce s-a incheiat votul telespectatorilor. La finalul prestatiei live si al votului, cei patru jurati si antrenori in acelasi timp, au fost pusi in fata unei decizii greu de luat. Asadar, randurile se strang, intrucat fiecare antrenor a trebuit sa isi ia la revedere de la cate doi elevi.

 

vocea romaniei Vocea Romaniei: Cine merge mai departe dupa primul show liveS-a strigat “Stop vot”, Pavel Bartos a primit plicul cu voturile publicului, astfel ca prima concurenta pentru a ramane mai departe in cursa pentru marele premiu de la “Vocea Romaniei” a fost Claudia Iuga din echipa lui Smiley. Cantaretul a decis sa mearga mai departe cu Iolanda Moldoveanu, luandu-si la revedere de la Lucian Francu si Razvan Alexe.

In echipa lui Horia Brenciu, Denisa Mosincat a fost aleasa publicului, in timp ce Florin Timbuc si pe Andrei Hanghiuc au fost eliminati, Ana Maria Mirica find cea aleasa de antrenor.

Loredana Groza l-a ales pe Florin Mandru pentru viitoarea editie live, in timp ce voturile publicului au preferat-o pe Alina Dorobantu pentru urmatoarea faza a concursului. Aurel Niamtu si Iulia au fost nevoiti sa isi ia la revedere de la public, de la echipa emisiunii si de la antrenoarea lor.

In final, voturile telespectatorilor i-au asigurat participarea in faza urmatoare a concursului lui Andi Grasu. Lui Marius Moga i-a revenit sarcina de a salva un concurent. Micut Mozart al Romaniei a ales sa mearga mai departe cu Iovana Milovanovic si sa renunte la Dana Torop si la Andrei Loica.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!