Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Un nou scandal zguduie casa Dior

Un nou scandal zguduie casa Dior

Autor:

Jurnalistii de la Sunday Times au aflat ca designerul Steven Robinson, bun prieten si ajutor de nadejde al lui John Galliano, nu a murit rapus de un atac de cord, ci din cauza unei supradoze de cocaina.

 

dior 2 copy 288x300 Un nou scandal zguduie casa Dior

John Gallioano

La doar cateva luni dupa ce designerul John Galliano a fost acuzat de antisemitism, iar casa de moda Dior, pentru care lucra din 1996, i-a retras sprijinul, un nou scandal se contureaza in lumea modei. Culmea, tot la Dior.  De curand, jurnalistii de la Sunday Times au reusit sa descurce itele unei “afaceri” vechi de patru ani, respectiv motivele mortii premature, in 2007, a lui Steven Robinson, mana dreapta a lui Galliano.

dior copy 265x300 Un nou scandal zguduie casa Dior

Steven Robinson, ajutorul lui Gallioano, a murit la doar 38 de ani din caza unei supradoze de cocaina

Prezentat publicului larg drept un deces neasteptat, din pricina unui  atac de cord, sfarsitul lui Robinson a fost, de fapt, cauzat de o supradoza de cocaina, furnizata de un senegalez. Barbatul, pe nume Alassane Seck, a fosta gasit vinovat pentru moartea designerului si condamnat la sapte ani de puscarie. Povestea, insa, a fost tainuita de Dior, cu ajutorul politiei, pentru a nu pune renumita casa de moda intr-o ipostaza neplacuta, care, cu siguranta, i-ar fi determinat pe multi dintre clienti sa “migreze” catre alti designeri.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 12-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!