Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Titan Zeus: mai mare decat o poarta de fotbal, primul televizor de 1 milion de dolari

Titan Zeus: mai mare decat o poarta de fotbal, primul televizor de 1 milion de dolari

Autor:

Titan Zeus este primul televizor din lume care costa peste 1,2 milioane de de euro si este mai mare decat o poarta de fotbal. Compania ofera de asemenea televizoare cu diagonale “mijlocii”, la preturi de aproximativ 200.000 euro.

 

titan zeus Titan Zeus: mai mare decat o poarta de fotbal, primul televizor de 1 milion de dolari

Englezii se mandresc cu cel mai mare televizor din toate timpurile

Constructorul britanic Titan a lansat cel mai mare televizor din lume, care a depasit de patru ori dimensiunea celui mai mare televizor actual.

Televizorul Zeus de la Titan are deja doua unitati vandute cu plata in avans. Ecranul acestui televizor este realizat atat pentru utilizarea in interior, cat si pentru folosire in aer liber, chiar si in lumina puternica a soarelui, precizeaza compania, informeaza hdsatelit. Cel mai mare model al gamei are diagonala de 370 inch, adica 9,4 metri.

Mega televizoarele sunt lansate chiar inainte de Cupa Mondiala, probabil in speranta ca autoritatile sau firmele le vor achiziona ca ecrane publice. Cu siguranta multi clienti ar fi tentati sa plateasca suplimentar pentru a vizita un restaurant cu unul dintre aceste ecrane pe terasa. Imaginati-va ecranul luminos si culorile vii in lumina zilei, comparativ cu proiectoare palide folosite in prezent.

Titan Zeus ofera 65 milioane de culori, cantareste aproape o tona, iar rezolutia este 4K Ultra HD.

Costul televizorului cu pretul de peste 1 milion de euro include instalarea si livrarea cu ajutorul unui Hummer modificat.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!