Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Simon Cowell vrea sa fie congelat dupa moarte

Simon Cowell vrea sa fie congelat dupa moarte

Autor:

Renumitul producator britanic  vrea ca dupa ce va trece in lumea dreptilor trupul sa ii fie pastrat la gheata, in speranta  ca in viitor, oamenii de stiinta vor reusi sa il resusciteze.

 

simon copy 269x300 Simon Cowell vrea sa fie congelat dupa moarte

Simon Cowell plateste 138.000 de euro ca sa verifice daca se va scula din morti cu ajutorul criogeniei

Desi are doar 51 de ani, producatorul britanic  Simon Cowell a inceput deja sa se gandeasca la clipa mortii.  Cum e un tip organizat si tipicar, juratul de la “X Factor” si-a anuntat rudele si prietenii ca ar vrea ca dupa deces trupul sa ii fie pastrat la gheata. “Asta este polita mea de asigurare. Vreau sa fiu pus la gheata. Poate peste niste ani, oamenii de stiinta vor gasi o metoda sa ma aduca din nou la viata. Daca merge, bine. Daca nu, nu. Cred ca e o idee minunata si simt ca daca nu fac asa, s-ar putea sa regret peste vreo 300 de ani”, a explicat Simon, care ar trebuie sa plateasca 138.000 de dolari pentru acest capriciu.

Deocamdata, exista in lume doar doua companii care ofera servicii de criogenie si au in baza de date 1.000 de clienti. Printre cei care  au fost sedusi, chiar si pentru un moment, de ideea de a pastrati la gheata se numara si vedete precum Michael Jackson  si Tom Cruise.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!