Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Robert Pattinson s-a hotarat: “Kristen, de Sfantul Valentin, ori te cer de nevasta, ori te parasesc!”

Robert Pattinson s-a hotarat: “Kristen, de Sfantul Valentin, ori te cer de nevasta, ori te parasesc!”

Autor:

Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au iubit cu pasiune vreme de patru ani. In luna iulie, cei doi si-au luat adio pentru o scurta perioada de timp, dupa ce actrita a calcat stramb cu regizorul Rupert Sanders. Impresionat de rugamintile si lacrimile lui Kristen, Robert si-a iertat iubita infidela si i-a dat o noua sansa.

 

robert pattinson 388x600 Robert Pattinson s a hotarat: “Kristen, de Sfantul Valentin, ori te cer de nevasta, ori te parasesc!”Desi acum sunt din nou impreuna, lucrurile nu merg chiar ca pe roate intre Robert Pattinson si Kristen Stewart. Inca marcat de tradarea colegei sale din Twilight, Robert pare ca nu isi gaseste nici locul si nici linistea. Zilele trecute, starul a luat-o deoparte pe iubita lui si i-a spus la ce concluzie a ajuns.

“Robert s-a hotarat ca in urmatoarele saptamani sa sara peste evenimente mondene, petreceri, aparitii publice si sa dedice mai mult timp si energie relatiei cu Kristen. Sa vada daca are sens sa ramana alaturi de ea ori nu”, a povestit un apropiat al celor doi actori. “De fapt, i-a spus lui Kristen ca de Sfantul Valentin, adica de 14 februarie, va lua marea decizie. Ori o va cere de nevasta, ori o va parasi”, a povestit aceeasi sursa.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!