Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Paula Seling, pusa la ZID de Razvan Ciobanu: Sa-i cumpere cineva niste stil…

Paula Seling, pusa la ZID de Razvan Ciobanu: Sa-i cumpere cineva niste stil…

Autor:

Razvan Ciobanu se simte lezat de aparitia Paulei Seling la finala Selectiei Nationale de la Eurovision 2013, afirmand chiar ca s-a imbolnavit din cauza lipsei de stil a artistei.

 

Paula Seling Paula Seling, pusa la ZID de Razvan Ciobanu: Sa i cumpere cineva niste stil...Paulei Seling, alaturi de Andreea Banica, Ovi si Marius Rizea, a prezentat sambata seara ultima etapa a selectiei nationale a concursului Eurovision 2013.

razvan ciobanu Paula Seling, pusa la ZID de Razvan Ciobanu: Sa i cumpere cineva niste stil...“Draga Paula Seling eu clar am nevoie si de un “medicament” sa ma dreg dupa ce m-ai imbolnavit rau cu lipsa de stil si cu “hainitele” tale ingrozitoare. Si da, musai si de un pansament pentru ca imi sangereaza ochii ( asa spunea la melodie , cu medicamentul si pansamentu’ )…sa-i cumpere cineva niste stil. Aaaa…asta nu se poate cumpara , dar poate se mai indura cineva sa-i infranga avantul pentru rochiile sclipitoare, prost taiate si sa-i ii spuna ca cizme pana sub genunchi, cu tocuri “cui” si rochie scurta se poate doar daca dansezi pe masa la discoteca ( ca animatoare)…”, a scris Razvan Ciobanu pe Facebook, citat de wowbiz.seling 450x252 Paula Seling, pusa la ZID de Razvan Ciobanu: Sa i cumpere cineva niste stil...Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!