Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Orgii si rauri de alcool pe insula lui Branson

Orgii si rauri de alcool pe insula lui Branson

Autor:

Paradisiaca insula Necker, pe care un incendiu cumplit a tranformat-o  in scrum, a fost, de-a lungul anilor, scena unor petrecerii deocheate, pe care le supraveghea indeaproape  chiar stapanul ei, miliardarul Richard Branson.

 

insula branson cap copy 274x300 Orgii si rauri de alcool pe insula lui Branson

Miliardarul britanic a achizitionat insula Necker in 1979, contra a 180.000 de lire sterline

Dornic sa aiba un coltisor de paradis, unde sa se poata retrage impreuna cu familia, ori de cate ori simte nevoia sa scape de stresul si agitatia din Londra, miliardarul britanic Richard Branson a achizitionat  in 1979, contra a 180. 000 de lire sterline (echivalentul a 205.000 de euro), frumoasa insula Necker, din Caraibe. Curand ,afaceristul a  ajuns la concluzia ca poate face bani frumosi de pe urma casei construite aici, asa ca a inchiriat-o. Imediat, vedetele de la Hollywood au inceput sa vina valuri-valuri si sa traga chefuri udate cu rauri de alcool, fara sa se teama de vreo privire indiscreta.

insula branson 5 copy 300x268 Orgii si rauri de alcool pe insula lui Branson

Branson a facut aici kite surfing in timp ce un model in pielea goala ii atarna in spate

Mare amator de distractii, britanicul le-a tinut de fiecare data isonul invitatilor sai, pe care a  inceput sa ii salute,dandu-si pantalonii jos si aratandu-si fundul. Departe de ochii lumii, insula Necker, acum aproape transformata in scrum din pricina unui incendiu devastator, a fost in ultimii 30 de ani, locul ideal pentru baut, iubit si despartit.

insula branson 4 copy 300x217 Orgii si rauri de alcool pe insula lui BransonAici au tras la masea Robert de Niro, Mariah Carey si Heather Mills, si tot aici, Kate Moss a sarit din pat in pat, pana a ajuns in cel al lui Jamie Burke, bun prieten de familie cu Branson si cu 11 ani mai tanar decat modelul.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!