Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Noul sezon “Romanii au talent” incepe din 14 februarie

Noul sezon “Romanii au talent” incepe din 14 februarie

Autor:

“Romanii au talent”, unul dintre cele iubite show-uri de televiziune din Romania, revine cu un nou sezon, la PRO TV, incepand cu 14 februarie.

 

romanii au talent1 Noul sezon Romanii au talent incepe din 14 februarie

Organizatorii propun mai multe schimbari, cea mai importanta fiind instituirea premiului pentru cel mai original numar din concurs. Castigatorul acestui premiu va incasa 10.000 de euro.

Marele premiu al celui de-al patrulea sezon “Romanii au talent” va incasa 120.000 de euro. Desi credeau ca au vazut totul in primele trei sezoane, juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre recunosc ca s-au inselat.

Cateva numere urmarite la preselectiile pentru cel de-al patrulea sezon i-au lasat pe jurati cu gura cascata. Au fost numere care le-au produs mari sperieturi, dar si cativa concurenti care l-au facut inclusiv pe durul Mihai Petre sa aplaude in picioare.

Fanii show-ului vor urmari, din 14 februarie, noile nebunii de la “Romanii au talent” si vor avea ocazia sa voteze personajul sau personajele ce le calca pe urme castigatorilor de la primele trei editii: Bruno Icobet, Adrian Tutu si Cristian Gog.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!