Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » N-au lasat-o cu banana in club

N-au lasat-o cu banana in club

Autor:

Solange Knowles s-a luat la harta cu politia din Miami dupa ce a fost impiedicata sa intre intr-un club cu o banana gonflabila, lunga de aproape un metru.

 

sora beyonce 2 300x298 N au lasat o cu banana in club

Solange nu se indura sa isi lase banana acasa

Solange, sora celebrei Beyonce, s-a vazut implicata intr-un scandal de proportii la intrarea intr-un club din Miami. Tot tambalaul a izbucnic dupa ce tanara, care incearca marea cu degetul in domeniul cantatului, a vrut sa patrunda in local cu o banana gonflabila, lunga de aproape un metru. De ce, de nece, bodyguarzii clubului nu i-au permis intrarea, iar Solange a cazut prada disperarii.

A inceput sa planga si sa strige ca e discriminata rasial pana au venit politistii. Venirea oamenilor legii, insa, nu a calmat-o pe tanara Solange, ba, a intaratat-o si mai mult, iar scandalul a continuat. „A fost o experienta groaznica. In loc sa imi ia partea, politistii au scos un cutit si au amenintat ca imi taie banana”, le-povestit Solange prietenilor, avertizandu-i ca oamenii legii din Miami au devenit aroganti si nu mai respecta de mult timp drepturile persoanelor de culoare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!