Cea mai puternica imagine pe care multi dintre noi o au despre ”supravietuitorul” Bears Grylls este cu el, in mijlocul cine stie carei salbaticii, infulecand ce ii pica la mana: gandaci, omizi ori ale scarbosenii.
Cand , insa, iese din starea de “Man vs Wild”, Bear e un tip din cale afara de pretentios. Nu mananca orice si nici oriunde. Poate depune marturie in acest sens Veres Istvan, unul dintre temerarii care s-au inscris sezonul acesta la “Top Chef”. Absolvent al unei prestigioase scoli de bucatari din Paris si angajat al unor restaurante cu doua-trei stele Michelin, Istvan l-a avut printre clienti si pe faimosul Bear.
“Chiar daca la el in emisiune mananca orice, la restaurant prefera ciocolata cu petale de aur. La un party privat i-am gatit pate brisée cu sos de ciocolata si petale de aur, ganache de ciocolata cu cimbru, piept de rata cu sos hibiscus asezonat fructe si legume caramelizate”, a povestit Veres Istvan. “ La final, mi-a spus ca masa a fost fantastica. Am fost foarte mandru”, a adaugat candidatul la titlul de “Top Chef”.