Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Kate Winslet, eroina miliardarului Branson

Kate Winslet, eroina miliardarului Branson

Autor:

Actrita britanica si-a riscat propria viata pentru o salva pe Eve Branson, in varsta de 90 de ani, din casa cuprinsa de flacari a miliardarului. Kate si alte 19  persoane se aflau  in luxoasa resedinta pe care Branson o detine in insula Necker, din Caraibe, cand vila a luat foc.

 

insula branson hepta copy1 261x300 Kate Winslet, eroina miliardarului Branson

Kate a inchiriat vila de pe insula Necker contra a 54.500 de dolari

Actrita britanica Kate Winslet, in varsta de 35 de ani, a demonstrat recent ca nu se pierde usor cu firea si, la o adica, trece si prin foc pentru a-si salva semenii aflati la ananghie. Abia sosita pe  insula Neckers, din Caraibe, cu gandul de a petrece o scurta vacanta, vedeta din “Titanic” se astepta sa aiba parte de cateva zile de relaxare intr-un colt de paradis.

insula richard mama copy 277x300 Kate Winslet, eroina miliardarului Branson

Eve, mama lui Richard Branson, isi datoreaza viata actritei Kate Winslet

Insotita de iubitul ei, Louis Dowler, cei doi copii si alti 16 prieteni, Kate a inchiriat, contra 54.500 de dolari pe noapte, vila principala de pe idilica bucata de pamant.  La scurt timp dupa venire, insa, insula, aflata in proprietatea miliardarului Richard Branson, a fost lovita de o furtuna cumplita, cu fulgere si tunete care i-ar face gelosi chiar si pe specialistii  in efecte speciale de la Hollywood. Aproape imediat, casa a fost cuprinsa de flacari, iar turistii s-au napustit pe usa innebuniti sa se salveze. Nu si Kate Winslet.

insula branson agerpres copy 300x190 Kate Winslet, eroina miliardarului Branson

Casa miliardarului Richard Branson s-a facut scrum in incendiu

Fara sa se gandeasca nicio clipa ca ar putea muri in incendiu, actrita, in pijamale si papuci, s-a repezit catre camera in care se afla Eve, mama in varsta de 90 de ani a miliardarului, si a ajutat-o sa iasa din vila. Gestul lui Kate l-a impresionat profund pe Branson, care a tinut sa ii multumeasca actritei si personal, si pe blog pentru lipsa de egoism de care a dat dovada. Cat despre vila de 90 de milioane de dolari de pe insula Necker, aceasta s-a facut scrum, iar afaceristul va fi silit sa o reconstruiasca din temelii  inainte dea invita aici urmatoarea serie de clienti. “Bine macar ca nimeni nu a patit nimic in incendiu. Pana la urma, asta e tot ce conteaza”, a notat miliardarul pe blogul personal.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!