Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Jovana Milovanovic l-a cucerit pe Marius Moga la Vocea Romaniei! “Ma bucur ca m-am intors!”

Jovana Milovanovic l-a cucerit pe Marius Moga la Vocea Romaniei! “Ma bucur ca m-am intors!”

Autor:

Jovana Milovanovic are 17 ani, este foarte frumoasa si are o voce pe masura. Este jumatate sarboaica, jumatate romanca, fiind fiica de pastor.

 

sarboaica Jovana Milovanovic l a cucerit pe Marius Moga la Vocea Romaniei! Ma bucur ca m am intors!Inainte de a canta, tanara a spus ca si-ar dori sa fie in echipa lui Marius Moga pe care il considera un “little Mozzart”, dar nu l-ar refuza nici pe Horia Brenciu despre care spune ca este un om cu inima mare. Dupa primele versuri cantate, a oferit un moment inedit – s-a intors ea cu spatele la cei patru jurati.

Jovana se poate considera norocoasa si asta pentru ca i s-a indeplinit dorinta pe jumatate. Singurul care a apasat pe buton a fost Marius Moga, antrenorul alaturi de care va merge mai departe. “Ma bucur ca m-am intors. Bine ai venit in echipa mea!”, a spus Marius Moga dupa care a mers pe scena s-o imbratiseze pe Jovana Milovanovic.


Jovana Milovanovic – I Was Here pe vocearomaniei.protv.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!