Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Ele au infiintat liga antioperatii estetice

Ele au infiintat liga antioperatii estetice

Autor:

Actritele britanice Kate Winslet, Rachel Weisz si Emma Thompson au spus un “Nu” raspicat interventiilor chirurgicale  de intinerire si infrumusetare.

 

liga kate 202x300 Ele au infiintat liga antioperatii estetice

Kate Winslet, Rachel Weisz si Emma Thompson au jurat sa nu isi faca niciodata operatii estetice

Intr-o lume in care se pune tot mai mult accentul pe frumusete si tinerete, actritele britanice Kate Winslet, Rachel Weisz si Emma Thompson indraznesc sa faca opinie separata. Mai exact, cele trei vedete au infiintat un soi de liga impotriva operatiilor estetice, considerand ca naturaletea ar trebui sa fie mult mai pretuita decat perfectiunea. “Din punctul meu de vedere, oamenii care arata perfect nu sunt sexy”, a explicat Rachel Weisz. “Sunt actrita, lucrez cu fata si nu vreau o expresie intepenita pe chip tot timpul”,  i-a tinut isonul si Kate Winslet.


1 Comentariu la Ele au infiintat liga antioperatii estetice

  1. simona-genovia cimpean

    adevarul este c-am vazut intro tura de noapte un documentar realizat intro clinica de chirurgie plastica din londra. oribil. operatii inregistrate live. procedura de implant de silicoane, m-a ingrozit. cand i-am vazut p-aia cu dalta saltand sanii pe sub taietura sa introduca punga de silicon, m-a luat ameteala.
    cred ca daca nu-i chestie de viata si de moarte aspectul fizic si sunt chestii care se mai pot retusa prin gimnastica, masaj, machiaj, e mult mai bine fara macelarie.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!