Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!

Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!

Autor:

Au venit in prima semifinala de la „Romanii au Talent 2013”, au dat tot ce au avut mai bun si au lasat la alegerea publicului. Din cei 12 talentati, numai trei au putut merge in finala, pentru a continua lupta pentru 120.000 de euro.

 

gabi artene1 Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!Telespectatorii au decis ca  Artene Gabriela, cea cu vocea extraordinara, si Vlad Grigorescu, despre care se spune ca l-a detronat pe Cristian Gog,

magician3 Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!Juriul a avut de ales dintre Stefan Orheanu, copilul de 13 ani care a dansat step, si Ghenadie Rotari, care a facut furori cu acordeonul sau. Andi Moisescu si Andra le-a acordat fiecaruia cate un vot, facandu-l pe Mihai Petre sa aiba votul decisiv. Daca Andi l-a preferat pe Ghenadie, iar Andra pe micutul Stefan, Florin Petre l-a trimis in finala Ghenadie.

baiat1 Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!ghenadie1 Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!

Asadar, primii finalisti sunt Gabriela Artene, Vlad Grigorescu si Ghenadie Rotari!

finalisti Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!

 

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!