Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » E frumoasa foc, dar nu i-a placut scoala deloc. Lavinia Parva, mereu aproape corigenta!

E frumoasa foc, dar nu i-a placut scoala deloc. Lavinia Parva, mereu aproape corigenta!

Autor:

Lavinia Parva, iubita de moment a cantaretului Stefan Banica, este o femeie seducatoare si o cantareata cu un oarecare succes, dar putini sunt cei care stiu ca brunetei nu i-a placut scoala.

 

Lavinia Parva Copy E frumoasa foc, dar nu i a placut scoala deloc. Lavinia Parva, mereu aproape corigenta!

Lavinia a urmat, pentru trei ani, cursurile Grupului Scolar Energetic din Timisoara, iar inainte de clasa a XII-a, incurajata de cele cateva concursuri de frumusete pe care le-a castigat, s-a mutat la Bucuresti, in cautarea faimei.

Exclusivtm.ro anunta ca Laviniei nu i-a placut deloc scoala in cei trei ani de liceu petrecuti la Timisoara. Iubita lui Stefan Banica a fost mai mereu la un pas de corigenta si s-a salvat pe ultimii metri. Printre materiile care i-au creat mari probleme se afla matematica, fizica si chimia. In plus, Lavinia acumula in permanenta sute de absente.

Aceeasi sursa precizeaza ca Lavinia nu excela nici la capitolul “limba romana”, avand medii de cel mult 7 la aceasta materie. In schimb, interpreta o rupea foarte bine pe limbi … straine, exceland la capitolul engleza, dar si la biologie, unde avea constant medii de 8 si 9.

Interesant este ca Grupul Scolar Energetic Timisoara, rebotezat intre timp Colegiul Tehnic “Regele Ferdinand”, este unul dintre cele mai slab cotate din oras, promovabilitatea la Bacalaureat, anul trecut, fiind 0.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!