Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Cum se schimba viata lui Surie Cruise din cauza scientologiei

Cum se schimba viata lui Surie Cruise din cauza scientologiei

Autor:

Ajunsa la cinci ani, fetita actorilor Tom Cruise si Katie Holmes incepe sa simta cat de dure sunt preceptele cultului scientologic din care parintii ei fac parte.

 

suri hepta copy 218x300 Cum se schimba viata lui Surie Cruise din cauza scientologiei

Cum, necum, fetita ii fenteaza pe scientologi si isi cumpara inghetata

Cel mai rasfatat copil la planetei, Suri, fetita actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, incepe sa realizeze ca viata nu este asa de simpla si fericita precum o credea. Ajunsa la cinci ani, micuta se confrunta pentru prima oara cu un program riguros, in acord cu preceptele cultului scientologic, din care parintii ei fac parte de atata amar de vreme.  Cum pana de curand pustoaica a fost lasata sa faca aproape tot ce ii pofteste inima, acum se revolta, plange si bate din picior. In zadar, insa. Regulile sunt reguli si e putin probabil ca Tom, unul dintre cei mai respectati lideri ai cultului, va accepta ca tocmai odrasla lui sa faca nota discordanta si sa se sustraga de la obligatiile impuse de biserica.

suri hepta 2 copy 151x300 Cum se schimba viata lui Surie Cruise din cauza scientologiei

Tom Cruise incearca sa dea militaria jos din pod si sa o educe pe Suri conform principiilor scientologice

Potrivit religiei scientologice, de cand a implinit cinci ani, Suri este obligata sa  mearga regulat la preot si sa ii marturiseasca pacatele. Ba, pentru ca scientologia incurajeaza “turnatoria”, micuta este indemnata ca la confesiune sa ii dea in fapt si pe cei din jurul ei. Cu alte cuvinte, fetita este stimulata sa isi parasca parintii si sa poveasteasca unui necunoscut tot ce se intampla acasa la ea. In plus, de cand a inceput sa fie educata conform principiilor scientologiei, pustoaica a trecut, cel putin teoretic, la un regim alimentar bazat pe fructe si legume organice, plus suplimente nutritive. Cum noua dieta exclude dulciurile, atat de indragite de Suri, intre cea mica si parintii ei se dau adesea batalii in toata regula, de cele mai multe ori castigate de fetita, care izbuteste sa isi lamureasca familia ca o inghetata, doua-trei-patru pe zi nu au daunat niciodata nimanui.

suri hepta 1 copy 201x300 Cum se schimba viata lui Surie Cruise din cauza scientologiei

Suri ar putea uita cat de curand ce sunt sunt acelea sesiuni de shopping la magazinele de farduri

Tot de multa munca de lamurire este nevoie si atunci cand Tom si Katie vor sa fie niste buni credinciosi si sa o trimita pe Suri la culcare devreme, asa cum recomanda Biserica Scientologica. Rasfatata din cale afara, insa, fetita protesteaza si se cearta in fiecare seara cu parintii, sustinand ca nu are nevoie de opt ore de somn.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!