Cand vine vorba de bucatarie, simpatica Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, nu e chiar o necunoscatoare.
Ca dovada ca, invitata in editia speciala de Paste a emisiunii “Bucatarescu”( care va fi difuzata sambata, 4 mai, de la 9.30), Bianca il va da gata pe Dan Silviu Boerescu, gazda celui mai fresh cooking show al momentului, cu o salata rapida de primavara cu baby spinach si rucola. Usor de facut, dar delicioasa si sanatoasa, spune Bianca Ionita, careia, la finalul emisiunii, ii va reveni sarcina de a testa, alaturi, de Bucatarescu, mai multe sucuri din legume si fructe pentru detoxifiere.
Tot in emisiunea de sambata, chef Stefan Nita ne va invata cum putem face o supa raw din lapte de cocos, iar Bogdan Alexandrescu (sau Dexter, cum il alinta prietenii si fanii) va pregati piept de porc pe “varza”, dar fara varza, pe care o inlocuieste cu fenel si ceapa. Si pentru ca lui Dan Silviu Boerescu ii place sa roboteasca prin bucatarie, acesta le va arata telespectatorilor cum se gateste o pulpa de miel la cuptor impanata cu slanina si usturoi. Desertul ii va reveni Alexandrei Hirceaga, care propune pentru masa de Paste un tort de morcovi.