Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Celine Dion divorteaza de managerul ei

Celine Dion divorteaza de managerul ei

Autor:

Cantareata Celine Dion si managerul ei, Rene Angelil, au decis sa puna capat unui mariaj ce a durat aproape doua decenii.

 

celine dion1 Celine Dion divorteaza de managerul ei

Cei doi alcatuiau unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul international si au reusit sa puna la punct o echipa ce a adunat 720 de milioane de dolari, insa artista a fost vazuta, in ultima perioada, iesind de mai multe ori in public fara verigheta.

Iar jurnalistii de la “National Enquierer” anunta ca cei doi pun la cale un divort amiabil si sa gaseasca solutii pentru a imparti atat averea cat si custodia celor trei copii pe care ii au impreuna: Rene, Eddy si Nelson (in onoarea lui Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud).

Celine Dion (45 de ani) si Rene Angelil (72 de ani) s-au cunoscut inca din 1980, dupa ce mama artistei, considerand ca micuta Celine este deosebit de talentata, i-a trimis o caseta audio celebrului producator. Cei doi s-au cuplat in 1987, s-au logodit in 1991 si s-au casatorit in decembrie 1994, la Montreal. Pe 5 ianuarie 2000, Celine Dion si Rene Angelil au facut o noua cununie la Las Vegas, unde, de altfel, artista a avut numeroase concerte in ultimul deceniu.

Din martie 2011, Celine Dion are contract de colaborare cu celebrul Caesars Palace, din Las Vegas. Artista incaseaza 70 de milioane de dolari pe an, cate un milion de dolari pentru fiecare dintre cele 70 de concerte pe care trebuie sa le sustina, anual, in celebrul hotel.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!