Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Burt Reynolds, grav bolnav, este pe moarte

Burt Reynolds, grav bolnav, este pe moarte

Autor:

Burt Reynolds, unul dintre actorii legendari ai Hollywood-ului, este grav bolnav, apropiatii actorului pregatindu-se ca acesta sa moara in scurt timp.

 

Burt Reynolds toutlecine.com  300x199 Burt Reynolds, grav bolnav, este pe moarte

(foto: toutlecine.com)

Un batran falit, foarte bolnav, parasit si de iubita, si de copil, este caracterizarea perfecta pentru Burt Reynolds, unul dintre actorii foarte apreciati la Hollywood.

Desi a fost un actor mare, avand la activ roluri principale in zeci de filme, acesta, in varsta de 76 de ani, a ajuns de nerecunoscut, apropiatii lui temandu-se ca zilele actorului sunt numarate.

“Timpul pare ca s-a scurs pentru Burt si isi traieste ultimele zile in mizerie”, a declarat un cunoscut de-al actorului pentru National Enquirer, citat de rtv.net.

Grav bolnav, Burt Reynolds a apelat la ajutorul fiului sau adoptiv, Quinton, in varsta de 23 de ani, si fostei lui iubite, Pam Seals, insa cei doi l-au refuzat.

“In ultimii ani, Burt s-a aflat intr-o situatie dificila, fiind client fidel al centrelor de reabilitare pentru a-si trata dependenta de droguri si alcool, a suferit cinci by-pass-uri si alte cateva interventii la spate. Are dureri ingrozitoare din cauza accidentelor pe care le-a avut de-alungul timpului”, a explicat un apropiat motivul pentru care Burt Reynolds nu se mai simte bine.

In plus, conform sursei, Burt Reynolds a ajuns intr-o stare atat de grava inca, de multe, nu se mai poate tine pe picioare.

„Este atat de slabit incat uneori nici nu mai poate sta in picioare si se prabuseste pur si simplu”, a spus un apropiat al actorului.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!