Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Balerinul Momo de la “Romanii au talent” e un negru din Galati!

Balerinul Momo de la “Romanii au talent” e un negru din Galati!

Autor:

Tanarul dansator ciocolatiu care a smuls cu usurinta admiratia juriului de la “Romanii au talent” face balet de la 10 ani.

 

Momo Dansez Balerinul Momo de la Romanii au talent e un negru din Galati!

Alaturi de Eva, pe scena "Romanii au talent"

Momo tifet 232x300 Balerinul Momo de la Romanii au talent e un negru din Galati!

Momo, un dansator de nota zece

Momo Peter Sanno, 32 de ani, este momentan dansator colaborator cu Uninvented Theatre, trupa infiintata in 2011 de patru tineri artisti papusari. Numarul lor cu manechinul delicat manuit, Eva, i-a trimis mai departe in concursul “Romanii au talent”.

Dar cine este Momo, barbatul care a umplut scena cu miscarile sale fluide si a amutit-o pe Andra? Este nascut in Galati, fiul unei celebritati locale, ecologista Petruta Moisi. A inceput sa studieze baletul de la 10 ani, iar dupa ce a terminat Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucuresti a continuat la Academia de dans “John Cranko” din Stuttgart, Germania. A avut contracte la Hamburg si la Haga, unde a lucrat la music hall-ul “The Lion King”, dar si in Haiti, Brazilia, Jamaica si SUA. In Miami a aparut in spectacolul “Idalina”, premiat de “Carnival Center” ca cel mai bun spectacol din 2007. In 2008 a fost premiat la Amsterdam si in 2011 a reprezentat Romania la Festivalul de Teatru de la Avignon cu spectacolul “Exil in pamantul uitarii”. Momo a reusit sa viziteze tara de origine a tatalui sau, Liberia, in 2011, unde a descoperit “sursa genei sale optimiste, vesele, increzatoare”, declara mama lui in presa galateana. In tara a lucrat cu artisti in concerte si videoclipuri si o scurta perioada in baletul “Dansez pentru tine”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!