Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Showbiz » Al Bundy are stea pe Walk of Fame. VEZI cum l-au felicitat, simultan, cele trei sotii!

Al Bundy are stea pe Walk of Fame. VEZI cum l-au felicitat, simultan, cele trei sotii!

Autor:

Actorul Ed O’Neill, cunoscut de o lume intreaga ca Al Bundy, a primit o stea pe celebrul Bulevard al Celebritatilor de la Hollywood. Momentul de marti a fost unul cu atat mai deosebit, cu cat toate cele trei sotii ale actorului, cea din viata reala, si cele din serialele care l-au facut celebru pe ecrane – “Familia Bundy” si “Modern Family” – i-au fost alaturi!

 

al bundy stea 300x190 Al Bundy are stea pe Walk of Fame. VEZI cum l au felicitat, simultan, cele trei sotii!

captura site Daily Mail

O’Neill a fost de-a dreptul mandru de ipostaza in care s-a aflat – a primit o stea pe Walk of Fame si, in acelasi timp, a fost flancat de toate cele trei neveste, fara ca niciuna sa se supere! E drept ca rolul principal l-a avut partenera din viata reala a actorului in varsta de 65 de ani, Catherine, cu care acesta are doua fete, Sophia si Claire.

La un moment dat, celelalte doua sotii din serialele amintite – Katey Segal , Peg din “Familia Bundy” si Sofia Vergara, Gloria din “Modern Family” – au stat alaturi de Ed O’Neill pentru o poza cu adevarat speciala!

 

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!