Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Top Chef”, concursul culinar care promite sa faca audienta luni de luni la Antena 1.
Competitia se anunta dura, toti cei 24 de temerari avand carti de vizita impresionante. Printre ei, si Razvan Cruceanu, un absolventt de Comert si Constructii, care a renuntat la o afacere banoasa pentru a deveni bucatar.
Prima experienta culinara a lui Razvan s-a consumat cand acesta era de-o schioapa. „La sase ani am facut prima mea supa, la ibric, dintr-un rac prins chiar de mine”, si-a amintit Razvan, care a absolvit doua facultati, in domeniul comertului si al constructiilor, si are si un masterat facut la Barcelona. Dupa ce a intemeiat o firma de constuctii si a reusit sa faca performanta cu aceasta, Cruceanu si-a dat seama ca nu e fericit, ca adevarata lui pasiune e gastronomia. In concluzie, a spus adio constructiilor si s-a apucat de ce-i place. „Sigur ca suna straniu ca un inginer constructor cu propria firma sa renunte la cariera pentru a deveni bucatar, dar eu ma consider norocos ca am beneficiat de oportunitatea de a face ce-mi place cel mai mult!”, a povestit Cruceanu, devenit intre timp si patronul primei firme din Romania care importa cutite ceramice direct din Japonia. Din pacate, La „Top Chef”, Razvan a avut ghinionul sa fie tradat chiar de propriile „arme”. Mai exact, bucatarul s-a taiat cu mult-iubitele lui cutite, si asta chiar in timpul fimarilor pentru prima editie a show-ului, care va fi difuzata pe 21 octombrie.