Acasă„Seful cutitelor” s-a taiat in propriile „arme”!

„Seful cutitelor” s-a taiat in propriile „arme”!

Razvan Cruceanu a renuntat la firma de constructii pe care o intemeiase, pentru gastronomie

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Top Chef”, concursul culinar care promite sa faca audienta luni de luni la Antena 1.

Razvan Cruceanu a renuntat la firma de constructii pe care o intemeiase, pentru gastronomie

Competitia se anunta dura, toti cei 24 de temerari avand carti de vizita impresionante. Printre ei, si Razvan Cruceanu, un absolventt de Comert si Constructii, care a renuntat la o afacere banoasa pentru a deveni bucatar.

Prima experienta culinara a lui Razvan s-a consumat cand acesta era de-o schioapa. „La sase ani am facut prima mea supa, la ibric, dintr-un rac prins chiar de mine”, si-a amintit Razvan, care a absolvit doua facultati, in domeniul comertului si al constructiilor, si are si un masterat facut la Barcelona. Dupa ce a intemeiat o firma de constuctii si a reusit sa faca performanta cu aceasta, Cruceanu si-a dat seama ca nu e fericit, ca adevarata lui pasiune e gastronomia. In concluzie, a spus adio constructiilor si s-a apucat de ce-i place. „Sigur ca suna straniu ca un inginer constructor cu propria firma sa renunte la cariera pentru a deveni bucatar, dar eu ma consider norocos ca am beneficiat de oportunitatea de a face ce-mi place cel mai mult!”, a povestit Cruceanu, devenit intre timp si patronul primei firme din Romania care importa cutite ceramice direct din Japonia. Din pacate, La „Top Chef”, Razvan a avut ghinionul sa fie tradat chiar de propriile „arme”. Mai exact, bucatarul s-a taiat cu mult-iubitele lui cutite, si asta chiar in timpul fimarilor pentru prima editie a show-ului, care va fi difuzata pe 21 octombrie.

author avatar
Alina Creanga
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger