AcasăRecomandari“Suleyman Magnificul”, in deriva. Se cauta inlocuitoare pentru “sultana Hurrem”

“Suleyman Magnificul”, in deriva. Se cauta inlocuitoare pentru “sultana Hurrem”

De cand Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, a fost diagnosticata cu epuizare cronica si a abandonat filmarile, producatorii serialului se dau de ceasul mortii. Desi toata lumea spera ca roscata isi va reveni curand si se va intoarce la treaba, turcii nu exclud posibilitatea ca actritei sa i se gaseasca o inlocuitoare.

Una dintre tinerele care cred ca va putea sa o inlocuiasca pe Meryem Uzerli

Deruta, acesta este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine ce se intampla zilele acestea pe platourile de filmare ale serialului “Suleyman Magnificul”. Diagnosticata cu oboseala cronica, Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, a intrat in concediu medical pe o perioada nedeterminata si a plecat acasa in Germania. De raspuns la telefon nu mai raspunde, sarcina de a tine legatura cu jurnalistii, dar si producatorii serialului cazand in sarcina tatalui actritei. Barbatul, insa, nu e prea dornic de stat la discutii, singurele declaratii pe care le-a facut pana acum fiind “Meryem se trateaza. Nu stiu in cat timp isi va reveni”.

“Sultana Hurrem” e nemultumita ca primeste mai putini bani decat “Suleyman Magnificul”

In aceste conditii, producatorii serialului “Suleyman Magnificul” nu prea stiu incotro s-o apuce: sa o astepte pe actrita sa se insanatoreasca, tragand, in vremea asta de scenariu, si dezvoltand partitura unor personaje de linia doua, care, altfel, ar fi fost destul de sterse (vezi printul Mehmet) sau sa caute o inlocuitoare pentru Hurrem? Vestea ca producatorii ar fi inceput deja sa tatoneze terenul, incercand discret sa descopere cine ar putea intra in film in rolul sultanei, a ajuns si la urechile fanelor serialului, care, spun ele, seamana cu Meryem. Cuprinse de euforie, o multime de tinere roscate au impanzit internetul cu inregistrari in care incearca sa demonstreze ca merita sa fie luate in calcul. Evident, de cele mai multe ori, domnisoarele in discutie nu reusesc decat sa fie penibile, ceea ce nu face decat sa sporeasca si mai tare tensiunea. In vremea aceasta, sursele de pe platourile de filmare nu mai prididesc cu barfele. Cica, in ultima vreme, Meryem nu ar fi fost doar foarte obosita, ci si foarte nemultumita. “Muncesc mult si sunt platita putin”, s-ar fi plans actrita, suparata ca este recompensata cu doar 12.500 de euro pe episod, in vreme ce colegul ei, Halit Ergenç (Suleyman Magnificul), primeste 26.000 de euro. In aceste conditii, se intreaba rautaciosii, “sultana” chiar e bolnava sau doar incearca sa forteze mana producatorilor si sa obtina mai multi bani?

author avatar
Alina Creanga
7.373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger