AcasăRecomandari“Dictatura Mihai Petre” la “Dansez pentru tine”

“Dictatura Mihai Petre” la “Dansez pentru tine”

Noul sezon al concursului “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv, a debutat cu o surpriza de proportii. Simpaticul Wilmark a “zburat” din juriu si a fost inlocuit de gratioasa Elwira Duda, nimeni alta decat sotia lui Mihai Petre, ceea ce a dat nastere la un  potop de comentarii.

Elwira Duda, sotia lui Mihai Petre, este noua achizitiei a juriului “Dansez pentru tine”

La sfarsitul saptamanii trecute, “Dansez pentru tine” a revenit pe micile ecrane cu numeroase surprize si nu numai in ceea ce priveste regulamentul. De exemplu, din juriu a disparut aproape peste noapte simpaticul Wilmark. “Micutul Will”, asa cum il alinta cu drag, editie de editie, Stefan Banica, a fost inlocuit cu delicata Elwira Duda, nimeni alta decat sotia lui Mihai Petre, miscare ce nu a ramas fara ecou. In ceea ce priveste motivele “debarcarii” lui Wilmark, acestea au fost explicate de Maria Apostol, Marketing and Corporate Affairs Director PROTV. “Wilmark nu a mai putut sa continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea «Dansez pentru tine» din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Ii multumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane”, a explicat Maria.

Se vehiculeaza ca Wilmark a fost tras pe linie moarta pentru ca a aparut in emisiunea lui Liviu Varciu

Cum era de asteptat, declaratia ei nu a facut altceva decat sa agite si mai mult apele, nenumarati fani ai lui Wilmark grabindu-se sa dea vina pentru eliminarea lui din juriu pe faptul ca acesta a acceptat invitatia lui Liviu Varciu de a aparea in emisiunea “Roata norocului”, de la Kanal D. Cat despre intrarea in juriu a Elwirei, care, de altfel, este dansator profesionist si figureaza alaturi de sotul ei, Mihai, in top 50 al celor mai buni dansatori sportivi din lume, aceasta a fost catalogata ca fiind o tentativa de instaurare a “dictaturii Petre” la Pro Tv.

Cornel Patrichi a iesit din juriul emisiunii dupa mai bine de sapte sezoane

“Wilmark era sarea si piperul! Sezonul viitor va juriza si fetita lui Mihai Petre, asa incat madam Segall (n.r. Mona Segall, producator general “ Dansez pentru tine”) va avea deplin control asupra juriului”, a comentat necajita Cornelia, sotia coregrafului Cornel Patrichi, “expulzat” si el din juriul emisiunii si inlocuit de coregraful Edi Stancu. Constatarea Corneliei Patrichi le-a dat apa la moara admiratorilor “micutului Will”, care au sarit sa isi apere preferatul si nu au ezitat sa isi verse naduful, intrebandu-se daca in sezonul urmator in juriu nu vor fi introdusi si nea Marin ori sotia lui Edy Stancu, pentru ca aproape tot juriul sa fie in familie.

“In curand se va numi «Petre show». Nici nu m-am mai uitat de cand a plecat domnul Patrichi. Nu mai are haz emisiunea”, a comentat un internaut, pentru ca un altul sa isi dea cu parerea ca din juriu lipseste numai doamna Bamboi. Si daca unii dintre fanii emisiunii au gasit de cuviinta sa se exprime cat de colorat au putut, au fost si persoane mai temperate, care au preferat un limbaj civilizat. “Chiar daca doamna Elwira este profesionista si cu experienta vasta in domeniul acesta nu este corect ca doi membri ai juriului sa aiba o legatura asa de stransa, cu atat mai mult sa fie din aceeasi familie”, a  comentat o telespectatoare. Cat despre Wilmark, acesta a multumit pentru mesajele de sustinere si a promis ca, saptamana aceasta, va reveni cu detalii.

author avatar
Alina Creanga
2.865 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger