Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Zavoranca are locuri de veci de 6 milioane de euro

Zavoranca are locuri de veci de 6 milioane de euro

Autor:

De la o vreme, mintea Oanei Zavoranu este brici cand vine vorba de evaluat averile lasate de Marioara. La un prim calcul, locurile de veci ce mai sunt de vanzare in cimitirul “Eternitatea” fac 6 milioane de euro.

 

Cimitir. jpg Zavoranca are locuri de veci de 6 milioane de euro

Dincolo de aceste porti, 6 milioane de euro o asteapta pe Oana Zavoranu

Un mizilic pe langa celelalte 60 de milioane ce ar trebui sa intre in posesia Oanei. Apropo, ieri a declarat ca astazi ea va deveni posesoarea averilor mamei sale. Sa vedem si minunea asta… Pana una-alta, Zavo a calculat ce i-ar iesi numai din vanzarea cavourilor din tintirimul inventat de Marioara, vestitul “Eternitatea”. Vreo 6 milioane. “Le dau imediat!”, a spus diva. Desigur, apelul ei televizat ar putea fi definit si ca un fel de reclama, dar lasam asta la decizia CNA, care chiar ca ar trebui sa intervina oleaca in acest caz. Dar, Oana a mai avut parte de o surpriza. Marioara i-a mai lasat si un proces cu statul roman din care ar putea sa mai stoarca un fleac de jumatate de million de euro. Zavo trebuie sa se bata cu Ministerul Agriculturii, SIF Muntenia, AVAS si statul roman prin Ministerul Finantelor Publice.

oana zavoranu 2 Zavoranca are locuri de veci de 6 milioane de euro

Zavo strange bani din orice, de la morti la datorii de la stat

Mai precis, este vorba despre un spatiu comercial achizitionat acum  20 de ani de firma Marioarei, AGRICOMEX, de la Ministerul Agriculturii. Ulterior, actul de vanzare-cumparare a fost declarat nul, dupa un prim proces si mama Oanei a fost expropriata. Marioara a cerut in instanta recuperarea prejudiciului, o actualizare a pretului si plata unor daune-interese. Urmatorul termen al procesului e  fixat pentru inceputul lunii iunie, la Tribunalul Sectorului 5.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!