Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Traistariu trece Prutul pentru Eurovision

Traistariu trece Prutul pentru Eurovision

Autor:

Daca se confirma informatia ca Romania nu va mai trimite anul acesta niciun artist la Eurovision, cantaretul Mihai Traistariu ar putea participa la concurs din partea Moldovei.

 

Mihai Trastariu 224x300 Traistariu trece Prutul pentru Eurovision

Mihai Traistariu ar putea reprezenta Moldova la Eurovisionul de anul acesta daca regulamentul ii va permite

Vestea-soc:  Romania ar putea sa nu participe anul acesta la Eurovision. Cel de la care a pornit tot scandalul este  Sorin Burtea, reprezentantul salariatilor SRTV in CA al TVR . Acesta a dat de inteles ca televiziunea publica, organizatoarea selectiei nationale, nu are suficienti bani pentru a acoperi costurile concursului din Romania si nici pe cele cu deplasarea la Baku, unde se desfasoara anul acesta Eurovisionul. Cum era de asteptat, stirea a provocat agitatie in lumea muzicala, iar cel mai vehement s-a dovedit a fi Mihai Traistariu, artistul care a clasat Romania pe locul al patrulea  la concursul din 2006”. “Am ramas fara Cerbul de Aur, fara Eurovision Junior, acum si fara Eurovision”, a declarat Mihai. Artistul care a adus Romaniei cel mai mare punctaj la competita europeana a muzicii considera ca vina pentru eventuala neparticipare apartine exclusiv TVR, care nu a fost capabila sa isi gestioneze bugetul. “E inadmisibil ce se intampla. Am aflat ca angajatii debutanti din TVR au salarii de 5.000 de lei si nu fac nimic de banii astia. Doar se plimba pe culoar, iau CD-ul de la artist si il baga in aparat”, a explicat Mihai.

Curtat de trei tari

“Eu unul am primit trei oferte de a participa la Eurovision din partea Maltei, a Belgiei si a Republicii Moldova. As inclina sa accept oferta venita de peste Prut, unde sunt foarte iubit si cocolosit”, a declarat artistul, care considera ca efortul Moldovei de a ramane in concurs, mult mai saraca decat Romania, este meritoriu. Vestea ca tara noastra ar putea “sari” peste concursul de la Baku l-a necajit si pe compozitorul Horia Moculescu, acesta considerand ca ar fi mare pacat sa ne excludem singuri din competitie. Nici cantareata Monica Anghel nu a primit prea bine vestile despre Eurovision, dar, constienta de criza din Romania, a incercat sa nu ia lucrurile in tragic . “Nu ne foloseste la nimic sa ne enervam. Sa speram ca vor veni vremuri mai bune”, a declarat artista.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!