Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Traistariu isi schimba imaginea

Traistariu isi schimba imaginea

Autor:

Mihai Trastariu este hotarat sa isi schimbe complet imaginea. De abia ne obisnuise cu sefliurile in chiloti, cu faianta baii pe fundal, ca, hop, acu e mare macho.

 

media 143084896002714600 Traistariu isi schimba imaginea

Alo, dom’ doctor, la galci are probleme, anexita s-a vindecat

Si se mai joaca si de-a doctorul si asistentele, cliseu-fetis din filmele porno. Ca asa se vede mai bine ca e un barbat irezistibil, cu par nou la chelie si pe frunte, doua atuuri imbatabile cand vine vorba despre domnisoare sexoase. Sigur ca pare ca un manechin de ceara in aceste pozitii zice-se incitante, dar nu poti sa te pui cu gusturile omului. E bine, totusi, de remarcat ca a disparut faianta de pe pereti, ceea ce ne spune ca nu a mai pozat in baia proprie (norocul nostru ca in perioada selfie, imaginile nu importau si mirosul aferent), o evolutie de netagaduit pentru autoPR-ul pe care si-l face, manu propria, cantaretul.

Mihai Traistariu   facebook Traistariu isi schimba imaginea

Cele mai multe selfiuri si le facea, cu mana lui, in baie

Dupa cum se vede din imaginea cu doctorul, Traistariu este interesat de o anumita zona din copul asistentei, desi nu este singur de chiar asa multa vreme. Asta el a zis, cum ca a avut o prietena vreme de 5 ani, sau poate mai mult. Noi n-avem dovezi, ca n-a facut poze si cu cearsaful primei nopti.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!