Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » “Taximetristul violator” din “Iffet”, inselat in numele lui James Cameron

“Taximetristul violator” din “Iffet”, inselat in numele lui James Cameron

Autor:

Ibrahim Celikkol, interpretul taximetristului Cemil, din serialul “Iffet”, a fost cat pe ce sa debuteze la Hollywood, intr-un film regizat de James Cameron. Colegi de platou i-ar fi fost Colin Farrel, Sean Bean, dar si Burak Ozcivit, nimeni altul decat Bali Bey, din “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”.

 

cemil din iffet Taximetristul violator din Iffet, inselat in numele lui James Cameron

Ibrahim Celikkol, interpretul lui Cemil din “Iffet”, a refuzat roluri sigure pentru a se dedica unui proiect care a picat

jamesc cameron 350x249 Taximetristul violator din Iffet, inselat in numele lui James Cameron

James Cameron

Anul trecut, in vara, presa din Turcia era in delir. Nu de alta, dar tocmai se anuntase ca James Cameron va regiza un film despre ajutorul pe care sultanul Abdulmecid l-a acordat irlandezilor in anul 1845, cand acestia se confruntau cu „An Gorta Mór” (Marea foamete irlandeza). Potrivit istoricilor, in timpul acestei perioade cumplite, marcate de foamete si epidemii, in urma carora populatia a scazut dramatic de la 8 milioane de locuitori la 5 milioane, suveranul Imperiului Otoman a decis sa intervina si si-a aratat dorinta de a trimite ajutoare in valoare de 10.000 de lire sterline. Regina Marii Britanii, insa, l-a sfatuit sa nu doneze decat o zecime din suma. Abdulmecid s-a conformat, dar a trimis in secret si trei nave cu mancare.

Impresionat de aceasta poveste mai putin stiuta, James Cameron ar fi decis sa faca un film intitulat chiar “Famine” (Foametea), a carei premiera urma sa aiba loc in 2013. Din distributie ar fi trebuit sa faca parte actori de la Hollywood, precum Colin Farrell si Sean Bean, dar si turci, cum ar fi Burak Ozcivit, Baly Bey din “Suleyman Magnificul”, dar si Ibrahim Celikkol, interpretul lui Cemil, din serialul “Iffet”. Acesta din urma a fost cooptat in proiect, dupa ce colegul lui, Kenan Imirzalioglu, a refuzat rolul. Bucuros ca va putea juca intr-un film regizat de James Cameron, Ibrahim, fost baschetbalist si fost model, a acceptat pe loc oferta. S-a intalnit cu producatorii si vreme de trei luni a incercat sa negocieze ce si cum. In mod surprinzator, ori de cate ori se intalnea cu acestia, facea un pas inainte si doi inapoi. Totul a culminat cu momentul in care Celikkol a constatat ca numarul de telefon al trimisilor lui Cameron nu mai este valabil, iar oamenii nu mai sunt de gasit. “Mi-am dat seama atunci ca nimic nu era serios. Si cand te gandesti ca am refuzat roluri sigure pentru a ma dedica acestui proiect, care se pare ca a picat”, a comentat interpretul lui “Cemil” din Iffet.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!