Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Stefan Banica jr., isterizat ca e vandut ieftin la Mamaia

Stefan Banica jr., isterizat ca e vandut ieftin la Mamaia

Autor:

Pe data de 31 martie a.c, Stefan Banica jr. urmeaza sa sustina un concert in Clubul Tribute din Mamaia. Reprezentatia lui “Elvis de Romania” ar putea fi insa anulata, asta dupa ce indragitul gurist s-a certat cu organizatorii din pricina tarifelor la bilete.

 

tribute banica 300x225 Stefan Banica jr., isterizat ca e vandut ieftin la Mamaia

Stefan Banica, in timpul unui concert mai vechi sustinut in Clubul Tribute

Din punctul de vedere al artistului complet care este el, un concert al “Zanului” Banica nu poate fi vandut la acelasi pret cu un recital, cu casa inchisa, al lui Adrian Enache, chit ca “Enas” n-a mai avut parte de asa ceva de la Festivalul Mamaia ’96. Sotul Andreei Marin considera ca este sub demnitatea sa de “King of Rock and Roll” ca reprezentatia pe care si-o programase pe 31 martie a.c, la Clubul Tribute din Mamaia, sa fie taxata la intrare cu 30 de RON, cand el a solicitat 100.

tribute 300x190 Stefan Banica jr., isterizat ca e vandut ieftin la Mamaia

Patronii de la Tribute (Kalmar, Cocis si Vasilache) alaturi de Cornel Ilie de la Vunk

Nu de aceeasi parere sunt, insa, gazdele evenimentului, adica Marius Kalmar (fostul iubit al Adelei Popescu), Dan Cocis (fostul coleg de platou al lui Banica jr. in saga “Liceenii”) si Razvan Vasilache (fiul compozitorului Vasile V. Vasilache), asociati la clubul respectiv. Acestia au micsorat de la sine putere pretul tichetelor rezervate concertului, motivatia lor fiind simpla: pe 31 martie nu e sezon, deci canci lume la mare!

In ciuda faptului ca partile sunt legate de o prietenie frumoasa, Banica si Cocis fiind legati chiar si de cateva productii cinematografice, intre artist si organizatori s-a cascat o prapastie, in sensul ca s-au certat ca chiorii pe banii de pe bilete. Cel mai tare a tipat Stefan, el nefiind hraparetul pe care-l stie toata lumea, ci primul interesat ca opera sa interpretativa sa fie apreciata la justa valoare. Au tipat si patronii de la “Tribute”, ei fiind primii interesati ca Stefan Banica jr. SA NU cante, la dracu!, in fata unor mese goale. La ora cand redactam acest articol, diferendul nu si-a redus intensitatea, artistul tinand-o pe a lui: “Ba, bulangiilor, voi stricati preturile!”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!