Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Simona Trasca da vacantele la Saint Tropez pe sedintele la psiholog

Simona Trasca da vacantele la Saint Tropez pe sedintele la psiholog

Autor:

Ultimele dezamagiri prin care a trecut au facut-o pe blondina sa intre in depresie. Sfatuita de amicele sale, Simona Trasca, cunoscuta ca „Pamela de Romania”, planuieste sa caute ajutor la un psiholog.

 

221471 160244664035850 159996277394022 368392 1183254 o 231x300 Simona Trasca da vacantele la Saint Tropez pe sedintele la psiholog

Supararile prin care a trecut in ultima perioada au facut-o pe Simona sa intre in depresie

Despartirea de regizorul George Ciubotaru a reprezentat lovitura de gratie pentru Simona. Desi au trecut cateva luni de atunci, ea nu a reusit nici macar pana acum sa treaca peste ruptura, preferand sa se izoleze in ultima perioada si sa refuze avansurile celorlalti barbati. Ingrijorate de starea in care se afla, prietenele vedetei i-au recomandat acesteia sa apeleze la ajutorul unui specialist.

„Sunt multi care incearca sa ma cucereasa si sa-mi ofere tot felul de vacante pe la Saint Tropez sau Milano. Dar nu mai am chef de nimeni, nu am mai iesit nicaieri in ultimul timp, de-abia mi-am mai luat cate un job. Sunt depresiva anul acesta. Stiu ca am probleme si d-aia vreau sa ma duc la un psiholog”, a declarat Simona Trasca pentru ziarul „National”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!