Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea Marioarei

Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea Marioarei

Autor:

Inclinatia pecuniara a Oanei Zavoranu nu credem ca mai trebuie explicata, data fiind goana ei permanenta dupa averea Marioarei. Dar, daca tot era loc, Zavo si-a mai tras ceva parale si de la inmormantarea maica-sii.

 

onaa Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea Marioarei

Tot circul, cu leşinuri, sprayuri lacrimogene, Tiger Security, poliţie şi fanii decedatei, i-a adus Oanei o sumă bunicică

E limpede ca apa de izvor ca Zavo are doar doua teluri in viata: balacareala sub reflectoare si cat mai multi bani trasi la ciorap. Daca de la Marioara urmeaza sa-i vina ceva mai mult de 60 de milioane de euro, decesul mamei sale a fost si el un prilej numai bun ca sa mai faca un ban. La schimb cu circoteca de rigoare, desigur. Marioara 2 Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea MarioareiAstfel, cica Oana a luat cam asa: 5.000 de euro pentru interventiile in diferite emisiuni, 15.000 pentru balacareala de la tintirimul privat “Eternitatea” si alte 6.000 pentru emisiunile in care a participat. Ce sa-i faci, capitalismu-i greu, nu toti poate… Dar asta nu a fost chiar totul, pentru ca, nu-i asa, spuneam de viata de sub reflectoare, singura forma a existentei de care Zavo este interesata. Marioara 1 Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea MarioareiEi bine, aceeasi moarte i-a adus vedetei si relansarea in televiziune. Cica printre lacrimi si farfurii cu pomana, la umbra unei coroane funerare elegante, fosta sotie a lui Pepe a semnat si doua buc contracte cu televiziunile din Baneasa. Unul se refera la viitoarea Burlacita, pe care o va intrupa proaspata milionara in euro. Al doilea, de care se mai vorbise, respectiv participara la “Poftiti pe la noi”, nu e tocmai cea mai banoasa afacere, dar vorba aia, “nu-i dai, ii iei”. Marioara 4jpg Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea MarioareiSuntem foarte curiosi daca Zavoranca va confirma pe undeva treaba cu banii ridicati pentru cafteala la capataiul Marioarei. E drept, cel mai tare ar fi ca batrana sa fie de fapt in viata, si totul sa fie un mega-aranjament, dar asta prea ar fi SF, frate!

Marioara1 Pe cat a vandut Oana Zavoranu inmormantarea Marioarei

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!