Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Nu dau nici 5.000 de euro pe desenul ala!

Nu dau nici 5.000 de euro pe desenul ala!

Autor:

Boicotul galeriei nu-l impresioneaza catusi de putin pe Gigi Becali, care la sfarsitul meciului cu ASA Tg.Mures s-a grabit sa anunte ca nu va participa la nicio licitatie pentru sigla Stelei.

 

gigi becali steag 01 e1420790158203 Nu dau nici 5.000 de euro pe desenul ala!

Pentru Gigi Becali, sigla nu este altceva decat un simplu desen

Recastigata in instanta, marca „Steaua” este acum proprietatea Clubului Sportiv al Armatei. Cel putin asa a decis  Inalta Curte de Casatie si Justitie, organism pe care, insa, Gigi Becali nu pare a da doi bani. O dovedesc declaratiile de la finalul meciului cu ASA, cand latifundiarul a grait ca CSA nu detine decat sigla Stelei, nu si palmaresul, culorile si tot ce mai presupune marca. „Stema Stelei este doar un desen care nu valoreaza nici 5.000 de euro. Palmaresul si istoria sunt preluate de noi de cand am luat echipa asta! Palmaresul, istoria si traditia!”, a declarat Becali, care inca o data si-a manifestat dezinteresul pentru „desenul ala”: „Nu ma intereseaza sigla! Nu particip la nicio licitatie. Pentru ce sa particip? Pe mine nu ma intereseaza asta! Este doar un desen, o sa vedeti ca nu plateste nimeni 5.000 de euro pentru sigla asta”.
In prezent, o comisie de evaluatori a fost angajata de Clubul Sportiv al Armatei pentru a realiza evaluarea marcii „Steaua”. Dupa terminarea intregului proces, rezultatele obtinute vor fi facute publice, iar CSA a anuntat ca va scoate la licitatie marca „Steaua”. Cel mai probabil, asta ar urma sa se intample peste doua luni, dar nu mai devreme de 1 iulie.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!