Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Iulia Albu, atac la Bianca Dragusanu

Iulia Albu, atac la Bianca Dragusanu

Autor:

Iulia Albu crede ca Bianca nu sta bine la capitolul moralitate, insusire necesara oricarei persoane care vrea sa-si asume rolul de “model”.

 

Iulia Albu 08 resize 292x300 Iulia Albu, atac la Bianca Dragusanu

Iulia Albu a taxat-o pe roscata pentru lipsa de modestie

“Modestia” Biancai Dragusanu, care a afirmat ca este un exemplu de urmat pentru tanara generatie, nu a intarziat sa produca reactii. Iulia Albu a tinut sa-i spulbere roscatei fantezia, precizand ca, in opinia ei, Dragusanu nu este si nici nu va fi vreodata un model, ci poate doar un idol. “Atunci cand vorbim de modele demne de urmat este implicata o anumita doza de moralitate, de anumite valori, in adevaratul sens al cuvantului. Din pacate, in Romania sunt promovate personalitati si caractere de o moralitate indoielnica, de cele mai multe ori”, a declarat Iulia Albu, fashion editor la cea mai cunoscuta revista pentru mirese din Romania.

“Viata ei personala este un haos”

bianca copy 165x300 Iulia Albu, atac la Bianca Dragusanu

Sigura pe sine, Bianca Dragusanu se considera un model pentru ceilalti

Sotia lui Mihai Albu a mai atins cateva puncte sensibile din viata Biancai. “Este intr-adevar o femeie frumoasa, chiar daca nu dupa standardele mele, este cu siguranta inteligenta si tenace, insa nu exista nicio dovada ca nivelul ei cultural ar fi prea ridicat, iar viata ei personala este un haos absolut. Sper ca Bianca se simte, la aproape 30 de ani, o femeie implinita si ca toate dramele prin care a trecut au ramas in urma ei, insa nu este si nu va putea deveni vreodata un model de urmat”, ne-a spus Iulia.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!