Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Ioana Flora, actrita cu “20 de fete si toate reale”

Ioana Flora, actrita cu “20 de fete si toate reale”

Autor:

Actrita Ioana Flora, interpreta rolului principal feminin din pelicula olandeza “A Long Story/ Black Sea”, a facut o impresie excelenta nu doar spectatorilor, ci si specialistilor care au participat  la premiera.

 

ioana flora Ioana Flora, actrita cu “20 de fete si toate reale”

Ioana a primit nenumarate complimente pentru prestatia sa din “A Long Story”, debutul in lungmetraj al olandezei Jorien van Nes

Evenimentul a avut loc la Utrecht, in cadrul Festivalului Olandez de Film 2013. Din distributie, mai fac parte, alaturi de Ioana, si alti actori romani cum ar fi Andi Vasluianu, Victor Copariu si Alina Berzunteanu. La finalul proiectiei, spectatorii, fie ei oameni de rand, ori spectatori avizati, au aplaudat minute in sir au coplesit-o pe Ioana cu aprecieri. De departe cel mai frumos compliment primit de romanca  a venit din partea unui iubitor de film care i-a spus actritei ca are “20 de fete si toate reale”.  “Pentru un actor, acesta este unul dintre lucrurile pe care si-ar dori cel mai mult sa le poata exprima si unul dintre cele mai frumoase complimente care i se pot face”, a povestit emotionata Ioana Flora.

Prestatia romancei a atras atentia si regizoarei croate Rada Šešić, profesor in cadrul Academiei Olandeze de Film si Televiziune. “Umpli ecranul! Il faci sa vibreze”, a laudat-o aceasta pe Ioana.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!