Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Imagini de SENZATIE! Loredana Chivu, dezbracata, pe vremea cand nu era “tunata”! (FOTO)

Imagini de SENZATIE! Loredana Chivu, dezbracata, pe vremea cand nu era “tunata”! (FOTO)

Autor:

Cu mult timp inainte de a deveni cunoscuta, Loredana Chivu, era la fel de dezinhibata, dar nu la fel de “tunata”. Pe vremea cand doar visa sa ajunga in lumina reflectoarelor, blonda se fotografia in propria locuinta, cu harta Romaniei pe perete.

 

loredana chivu Imagini de SENZATIE! Loredana Chivu, dezbracata, pe vremea cand nu era “tunata”! (FOTO)Fosta asistenta a lui Capatos avea prima sedinta foto, printre paturile si mesele inghesuite dintr-o camera de camin. Nici nu se gandea ca mai tarziu va poza in Playboy!

loredana chivu topless  Imagini de SENZATIE! Loredana Chivu, dezbracata, pe vremea cand nu era “tunata”! (FOTO)Intr-un decor nu tocmai potrivit pentru o sedinta foto, tanara a pozat in mai multe ipostaze foarte indraznete pentru o fata in varsta de 18 ani. Chiar daca nu isi marise bustul, nu se sfia sa se arate aproape goala, printre hainele aruncate prin camera.

loredana chivu  Imagini de SENZATIE! Loredana Chivu, dezbracata, pe vremea cand nu era “tunata”! (FOTO)

In prezent, nu mai este nici urma din pustoaica de 18 ani, care facea sedinte foto in camera de camin. Loredana Chivu si-a marit bustul, si-a pus extensii si are forme foarte apetisante. Din acest motiv, ea a atras atentia si celor de la Playboy, care i-au propus o sedinta foto adevarata, pe placul tuturor barbatilor.

Sursa foto: Gosvip.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!