Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Horia Virlan il face terci pe Petru Buiuca: „A castigat el MasterChef, dar tot un amator a ramas!”

Horia Virlan il face terci pe Petru Buiuca: „A castigat el MasterChef, dar tot un amator a ramas!”

Autor:

Weekendul acesta, la „Cireasa de pe tort” intra in scena patru bucatari cu pretentii: Constantin Ghimpu, Nicola Odobescu, Marian Lupu si Petru Buiuca, tanarul pasionat de gastronomie care a castigat primul sezon de MasterChef.

 

horia virlan Horia Virlan il face terci pe Petru Buiuca: „A castigat el MasterChef, dar tot un amator a ramas!”

Horia Virlan a fost dezamagit de Petru Buiuca

Date fiind cartile de vizita ale participantilor, maestrul Horia Virlan s-a asteptat ca nivelul competitiei sa fie foarte ridicat. Pretentii mari a avut de tanarul Petru, care, insa, l-a cam dezamagit.  „Petru Buiuca nu este ceea ce am crezut. Speram sa fie mai bine pregatit din punct de vedere profesional, dar el, amator fiind, nu a evoluat de la acel nivel”, a explicat Horia Virlan, pe care meniul pregatit de castigatorul MasterChef, respectiv supa-crema cu creveti trasi in ciocolata, placinta cu carne si semifredo, nu l-a dat pe spate. „Cred ca Petru poate sa gateasca pentru el si prietenii sai, dar nu are capcitatea sa tina piept clientilor pretentiosi sau unui challenge cu profesionisti”, a apreciat maestrul Virlan.

petru buiuca Horia Virlan il face terci pe Petru Buiuca: „A castigat el MasterChef, dar tot un amator a ramas!”

Petru este primul castigator MasterChefComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!