Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Fostul sot vrea sa o lase pe Oana Cuzino in sapa de lemn

Fostul sot vrea sa o lase pe Oana Cuzino in sapa de lemn

Autor:

La inceputul acestui an, printr-o eleganta declaratie, Oana Cuzino anunta despartire ei, dupa 12 de mariaj, de omul de afaceri israelian Yoav Stern. Brusc, treaba nu a mai devenit asa de amiabila.

 

Oana Cuzino Fostul sot vrea sa o lase pe Oana Cuzino in sapa de lemn

Oana Cuzino, in pericol sa ramana cu praful de pe toba

“Dragii nostri, eu si Yoav am decis sa incheiem civilizat cei 12 ani petrecuti impreuna, ca sot si sotie. Am hotarat de comun acord sa divortam, insa vom fi in continuare prieteni, confidenti, parintii copilului nostru (…) Continuam sa ne respectam reciproc, am cladit lucruri frumoase si am crezut unul in altul”, scria vedeta ProTV la inceputul anului, imediat dupa decizia tribunalului, referitor la cum se va imparti averea familiei. In fapt, lucrurile au luat o turnura radical diferita. Yoav nu afost deloc multumi de partaj, drept pentru care, pe 9 aprilie, afaceristul israelian a contestat prima decizie a Tribunalului Bucuresti privitoare la “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial/ indisponibilizare bunuri imobile”. Marele secret este acela ca Stern a cumparat multe hectare de teren pe langa Bucuresti pe care le-a trecut pe numele Oanei, pentru ca, acum 10 ani, numai cetatenii romani puteau cumpara pamant.

oana cuzino yoav divort Fostul sot vrea sa o lase pe Oana Cuzino in sapa de lemn

Separarea celor doi a dus, inevitabil, la discutii aprige despre bunuri de milioane si milioane de euro

Este vorba de multe milioane de euro! Astfel, Yoav Shtern a cerut acum emiterea unei decizii judecatoresti prin care Oana sa nu poata vinde nici macar una din proprietatile obtinute in timpul casatoriei. Aparatorii omului de afaceri au invocat ieri, la cel de-al doilea termen al procesului de partaj, articolul 316 din Codul Civil care prevede ca “in mod exceptional, daca unul dintre soti incheie acte juridice prin care pune in pericol grav interesele familiei, celalalt sot poate cere instantei de tutela ca, pentru o durata determinata, dreptul de a dispune de anumite bunuri sa poata fi executat numai cu consimtamantul sau expres”. Pe scurt, Oana risca sa piarda foarte, foarte multi bani.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!