Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Familia romanului care canta la chitara cu picioarele, model pentru americani

Familia romanului care canta la chitara cu picioarele, model pentru americani

Autor:

De cand l-au descoperit pe George Dennehy, romanul care s-a nascut fara maini si care canta la violoncel si chitara cu picioarele, americanii nu se mai satura sa ii asculte povestea.

 

george dennehy Familia romanului care canta la chitara cu picioarele, model pentru americani

George Dennehy i-a impresionat pe americani cu talentul sau incredibil de a canta la chitara cu picioarele

Artistul, care locuieste in prezent in Ashland, Statele Unite, si este invitat sa concerteze pe cele mai mari scene, s-a nascut in Romania si, la scurta vreme dupa ce a venit pe lume, a fost abandonat intr-un orfelinat. Aici l-au gasit americanii Michael si Sharon Dennehy, care s-au hotarat pe loc sa il adopte. George, insa, nu este singurul copil al familiei, acesta mai avand inca 11 frati. Trei dintre acestia sunt copiii biologici ai familiei Dennehy, iar ceilalti opt au fost adoptati, ca si George, din sase tari.

Dennehy Family 600 s640x427 Familia romanului care canta la chitara cu picioarele, model pentru americani

Michael si Sharon Dennehy au 12 copii, noua adoptati si trei biologici

Cum de s-au gandit sa infieze atat de multi copii, desi nu sunt milionari? Raspunsul il aflam chiar de la parintii lui George.” Intr-o zi ma intorceam cu sotia mea de la biserica si discutam despre predica pe care tocmai o auziseram si la care ni se spusese ca ar fi bine sa ne traim credinta, nu doar sa ascultam ce ne spune preotul. Atunci sotia mea mi-a spus: «Hai sa facem ceva»”, a povestit Michael Dennehy, de curand, pentru CBS, adaugand ca, intr-o prima etapa, era convins ca Sharon se referise la ceva gen voluntariat la o cantina a saracilor ori un azil. “Hai sa adoptam un copil pe care nu il vrea nimeni”, i-a propus, insa, Sharon si asa au ajuns cei doi soti la George, de care sunt foarte mandri si pe care il sprijina in cariera de muzician.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!