Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » El este romanul care a frant inimile femeilor din Argentina

El este romanul care a frant inimile femeilor din Argentina

Autor:

Daca va gandeati ca Joana Benedek este singurul artist cu origini romane care ne reprezinta cu gratie in imperiul telenovelelor latino-americane, va inselati amarnic. Argentinienele, de exemplu, sunt topite dupa Ivo Cutzarida, in varsta de 51 de ani, un actor nascut la Buenos Aires, dar prin ale carui vene curge sange de-al nostru. Asta, pentru ca Ivo este fiul filosofului roman Nicolae Cutzarida, profesor de filosofie practica la Universitatea din capitala Argentinei.

 

nicolae cutzarida El este romanul care a frant inimile femeilor din Argentina

Tatal lui Ivo, Nicolae este casatorit cu actrita franceza Dominique Sanda (foto: www.dominiquesanda.com)

Actor de telenovele, film, teatru si, pe deasupra, regizor, Ivo Cutzarida este considerat unul dintre cei mai sarmanti barbati din Argentina. Inalt, bine facut, cu trasaturi distinse si totdeauna dichisit, Ivo si-a castigat, pe buna dreptate, pozitia privilegiata pe care o are in inimile femeilor. Nu multe dintre cele care suspina dupa el cand il vad la televizor stiu, insa, ca artistul nu este suta la suta argentinian, iar prin venele lui curge sange romanesc. Asta, pentru ca seducatorul Ivo este fiul filosofului roman Nicolae Cutzarida, profesor de filosofie practica la Universitatea din Buenos Aires si actual sot al actritei franceze Dominique Sanda, una dintre marile frumuseti ale Europei, nemaipunand la socoteala ca si castigatoare a marelui premiul la Cannes in 1976, pentru rolul din “The Inheritance”.

ivo cutzarida 3 El este romanul care a frant inimile femeilor din Argentina

Actorul Ivo Cutzarida este inclus frecvent in topul celor mai sarmanti barbati din Argentina

Nascut intr-o familie mare si zgomotoasa, Ivo a cochetat intai cu Dreptul, dar a abandonat studiile de specialitate pe la jumatate, dedicandu-se actoriei. Primul rol a venit in 1987, in telenovela “Sin marido”, iar de atunci lucrurile s-au legat pentru Ivo, care a fost distribuit in zeci de seriale, filme artistice si piese de teatru. De altfel, doua dintre telenovelele in care a jucat au fost difuzate cu ani in urma si in Romania. Este vorba despre “Misterioasa doamna” si “Celeste se intoarce”. Printre actorii pe care Cutzarida i-a avut drept parteneri de platou, de-a lungul timpului, s-au numarat Gabriel Corrado, Gustavo Bermudez, Andrea del Boca, Catherine Fulop sau Ana Maria Orozco. Programul profesional al lui Cutzarida, care are doi copii, pe Nicolae si Anita, se anunta foarte incarcat. In perioada imediat urmatoare, actorul va puncta premiera a doua piese de teatru, o participare extraordinara in telenovela “Somos Familia” si un rol principal in miniseria “Pan y Vino”. Criticii de specialitate spun despre el ca este un artist complex, care este la fel de credibil, indiferent daca are de jucat un preot, un asasin, un medic ori un nebun.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!