Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Cum a santajat-o Bahmuteanca pe iubita lui Silvius Prigoana

Cum a santajat-o Bahmuteanca pe iubita lui Silvius Prigoana

Autor:

Se spune ca in dragoste si in razboi sunt permise orice mijloace. Atunci la ura si razbunare, ce mai ramane? In cazul Adrianei Bahmuteanu, arma aleasa a fost… santajul!

 

adriana bahmuteanu dupa ce a slabit spectaculos 11 Cum a santajat o Bahmuteanca pe iubita lui Silvius Prigoana

Bahmu a încercat să prostească o copilă, doar-doar o ieşi ea basma curată...

Destul de stresata de inregistrarile pe care Silviu Prigoana le-a tot facut publice, inregistrari din care Bahmu iese mai murdara decat lopata unui miner, “cioara din Pantelimon” apeleaza la orice mijloace care pot sa-i fie de folos in lupta sa cu afaceristul. Ultima tarasenie reliefeaza minunat caracterul “imaculat” al vedetei TV. A aflat, ea, Bahmu, ca Silvius Prigoana, unul dintre fii cei mari ai fostului sot, s-a despartit de iubita pe la inceputul acestei luni. Adriana a contactat-o pe tanara Anda, care, culmea, se afla pe atunci in spital in urma unei diete de slabire tinuta exagerat, si se da ingrijorata de soarta ei. Ca-i face lipeala la loc cu Silvius, ca sa mearga la shopping, ca fetele, ca poate s-o ajute material, ma rog, un arsenal intreg, aidoma aceluia al lupului aflat in fata colibei cu cei trei iezi. Anda nu cade in plasa, dar Bahmu continua incercand varianta “razbunarea”, adica o anunta pe copila ca Silvius umbla deja cu alta duduie, poate-poate o prinde pe Anda in plasa.

silvius si ea1 Cum a santajat o Bahmuteanca pe iubita lui Silvius Prigoana

O idilă destrămată...

In esenta, Bahmu ii cerea in schimbul acestor favoruri sa sustraga ceva inregistrari din casa lui Prigoana. Inregistrarile ar fi avut rolul sa-l loveasca la temelie pe Silviu, din ele reiesind ce purtare oribila a avut afaceritul cu biata vedeta tv. Ghinion, fata, mai desteapta decat “cioara din Pantelimon” a refuzat “mita” Adrianei. Pe cale de consecinta, Bahmu a gasit un individ, cunoscut tinerei, care s-o  ameninte, inclusiv cu repercusiuni fizice, daca nu indeplineste treaba cu inregistrarile cerute de Bahmuteanca. Nici de data asta n-a avut insa noroc. Ce invatam noi de aici? Evident ca Anda a fost un om de onoare, dar cel lipsit de caracter oare cine este?

 



Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!